Het gebruik van de Torpedo digitale Projector met een Computer

Optimaal profiteren van de kracht die in het bezit van uw digitale projector van de Torpedo. Het levendige kleuren en theater gevoel van uw projector Torpedo kan worden ontgrendeld met de hulp van uw computer. Wanneer u uw Torpedo op uw computer aansluit, kunt u genieten van uw favoriete films en games in breedbeeld formaat en de verbluffende visuele helderheid. Het is gemakkelijk om te zetten uw Torpedo en neem uw multimedia-ervaring naar het volgende niveau.

Instructies

1

Op dit moment aangesloten VGA kabels verbreken met de VGA-poort op de achterkant van uw computer en sluit de VGA-uiteinde van de VGA-naar-RCA-kabel in de poort. Beveilig de kabel aan op de poort met de kabel van ingebouwde schroef-on head.

2

Sluit de composite video-kabel tussen de projector en de computer. Steek een van de gele uiteinden van de composiet kabel in de gele RCA-uiteinde van de VGA-naar-RCA adapter.

3

Steek het andere geel uiteinde van de composite video-kabel in de gele samengestelde poort op de achterkant van uw Torpedo-projector.

4

Sluit de voedingskabel aan de Torpedo en steek de stekker in een stopcontact in de buurt.

5

Schakel de projector macht. Toestaan dat de projector een minuut te warmen omhoog en naar zoeken en vinden van de computer VGA-signaal. Wanneer de projector wordt gesynchroniseerd omhoog met de computer VGA signaal, wordt bureaublad van de computer getoond. Vanaf hier, zal om het even wat dat u op uw computer weergeven via de Torpedo-projector worden weergegeven.

Tips & waarschuwingen

  • Er is geen behoefte aan een audiokabel aansluiten met uw Torpedo, wanneer het verbinden met een computer. Het geluid van uw computer wordt afgespeeld via de luidsprekers van de computer. Gebruik van de Torpedo geprojecteerde beeld net zoals u zou toezien op een computer; Speel uw favoriete DVD's en games en surfen op het Web met beeld op het grote scherm van de projector.