Het gebruik van de Firehose op Slashdot

Slashdot is een site die werd ontworpen om nieuws en updates op technologie gerelateerde onderwerpen. U vindt alles wat u moet weten over wetenschap, hardware, games, ontwikkelaars en meer op Slashdot. Zodat gebruikers het gevoel deel uit van de redactionele proces, hebben ze een Firehose-tool die kan worden gebruikt om het materiaal op de site zetten.

Instructies

1

Klik op de "Firehose" link op de homepage. U vervolgens omgeleid naar een uitleg van de werking van dit hulpprogramma. Lees de instructies voordat u begint de inhoud rating.

2

Log in of maak een account. Als u wilt gebruiken alle Firehose opties, moet u uw log in informatie geven. Hebt u nog aanmelden bij Slashdot, moet u een registratieformulier invullen voordat u verdergaat.

3

De verhalen op populariteit filteren. De kleurcode-systeem kunt u bepalen waar het verhaal valt op de Firehose. Rood geeft aan dat het verhaal is populair terwijl violet betekent dat het niet.

4

Stemmen op de items die worden weergegeven op de pagina. U kunt de indiening stemmen omhoog of omlaag door te klikken op een van de plus- of minteken dat naast het verhaal schuilt.

5

Het label van het verhaal. Door het artikel te labelen, vergroot u ook de status van de populariteit in de Firehose. Dan kun je nu in of u dacht het verhaal dat inzichtelijke of vol stront.

Tips & waarschuwingen

  • Aangezien Slashdot zo veel inzendingen krijgt, gebruiken zij de Firehose om te bepalen welke verhalen zullen worden gebracht in de belangrijkste gebieden van de site.
  • Er zijn andere inzendingen op de Firehose naast verhalen. U kunt ook RSS-feeds en logboekitems vinden.