Het gebruik van Batch functies in Adobe Photoshop Elements 6

Het gebruik van Batch functies in Adobe Photoshop Elements 6


Het gebruik van Batch functies in Adobe Photoshop Elements 6. Een van de echte voordelen van Adobe Photoshop 6 is dat u verschillende functies uitvoeren in batches van bestanden. Laten we zeggen dat je een hele hoop foto's die zijn "rode ogen". U kunt al deze bestanden in de bin laden en rode ogen reductie op allemaal tegelijk uitvoeren. Er zijn een verscheidenheid van batch functies. In dit artikel zal ik u leiden door de verschillende dingen die je om meerdere afbeeldingsbestanden in één keer doen kunt.

Instructies

1

Meerdere bestanden openen die u wilt wijzigen of bewerken op een bepaalde manier. Kies OPEN en het gebruik van controle in het menu bestand en klik op alle bestanden die u wilt openen. Deze bestanden worden weergegeven in de bak aan de onderkant van de pagina. Zoals u ziet dat kunt u BIN acties die zal u toestaan om een album, maken de foto's delen of de functies maken gebruik te maken van een fotoboek of kalender.

2

Zodra u al uw bestanden in de bak hebben geladen. Klik op bestand en kies proces meerdere bestanden om het scherm van de wizard verwerking. Merken er zijn een heleboel functies die u kunt uitvoeren op meerdere bestanden vanuit dit scherm. We bekijken ze allemaal.

3

U kunt bestanden uit de OPSLAGLOCATIE selecteren of u kunt bestanden ook selecteren uit bestaande albums of bestandsmappen. U kunt ook bladeren om aanvullende bestanden en voeg ze toe aan de bak.

4

Eerste de AFBEELDINGSGROOTTE laten we af te verkennen. Hier kunt u een bepaalde afbeeldingsformaat of de resolutie voor uw bestanden opgeven. Houd in gedachten wanneer u op OK klikt de processen die u zal worden uitgevoerd op alle afbeeldingen in de OPSLAGLOCATIE. Hogere resolutie vertaalt naar grotere maten. Als u probeert te lage resolutiebeelden groter te maken krijgt u reactief en andere gebreken van de afbeelding. Hoge kwaliteitsbeelden (5 megapixels of groter) zal gebruik maken van resoluties van 300 dpi of 600 dpi.

5

Vervolgens moet je kijken naar de rijlabels. U kunt een label of watermerk toepassen. U kunt ook de positie, grootte, kleur en dekking van het etiket aanpassen. Deze beelden werden genomen in Californië in 2007 zodat mij konden wekken een bijschrift dat Californië 2007 voor alle foto's zeggen zou. Een watermerk wordt geplaatst binnen de afbeelding om te verhinderen dat andere gebruikers kopiëren en gebruiken van uw afbeelding. Een bijschrift wordt onder de afbeelding geplaatst.

6

U kunt afbeelding snelle correcties toepassen op uw beelden. U kunt wijzigen van de kleurniveaus, helderheid en deze correcties toepassen op al uw foto's in de batch. Elk beeld in de batch om ervoor te zorgen dat je de aanpassing die u wilde bekijken De batch-aanpassing kan werken voor één afbeelding en niet voor een ander.

7

Het is gemakkelijk te hernoemen van al uw bestanden. U kunt de naam van een document maken en gebruiken een verscheidenheid-opties voor nummering en datum toe te voegen aan uw titels. Bijvoorbeeld, kon ik noemen deze beelden "California" en een drie-cijferige getal om te identificeren van elke afbeelding toevoegen.

8

Tot slot kunt u alle bestanden naar een andere indeling converteren. Hebt u alle RAW-bestanden kunt u hen omzetten in alle JPEG-, GIF- of een van de andere indelingen die worden ondersteund door Adobe Photoshop.

Tips & waarschuwingen

  • Altijd experimenteren met de back-upbestanden van de afbeelding te behouden van uw beeldarchief.