Het gebruik van andere marges binnen hetzelfde Document

Het gebruik van andere marges binnen hetzelfde Document


U kunt het instellen van verschillende paginamarges binnen hetzelfde document met behulp van Microsoft Word. Dit bereiken door het bewerken van de marges voor de verschillende secties van uw document. Als u tekst selecteert en een andere marge voor het maken, krijgen de geselecteerde tekst pagina-einden voor en na de selectie. Ook maakt u een pagina-einde met behulp van de methode "dit punt naar voren".

Instructies

1

Open Microsoft Word en klik op het tabblad van de "Page Layout" aan de bovenkant van het document.

2

Klik op het beginpunt met de muis naar de plaats van de cursor op het punt waar u de marges wilt wijzigen. U kunt als alternatief, selecteer de tekst die je wilt hebben verschillende marges. Ga naar het beginpunt van de eerste tekst die u wilt om kantlijnen te definiƫren. Terwijl het bedrijf u de linker muisknop ingedrukt, Sleep de muis over alle tekst die u wilt definiƫren marges voor en laat de muisknop los.

3

Klik op "Marges" in het tabblad "Paginalay" en selecteer "Aangepaste layout" vanaf de onderkant van het pull-down menu om de "Page Setup"-dialoogvenster te openen.

4

Klik op het tabblad "Marges". In de "sectie van het tabblad"Marges"bekijken, klikt u op de pijl-omlaag en selecteer"Dit punt naar voren"als u uw cursor geplaatst waar u de wijziging van de marge om te beginnen of"Geselecteerde tekst"als u tekst hebt geselecteerd.

5

Gebruik de op en neer pijlen naast de "Top", "Bottom", "Left" en het "Recht" op de marges aanpassen. Klik op de knop "OK" onderaan het dialoogvenster "Page Setup" wanneer u klaar bent sluit het dialoogvenster "Page Setup" en het toepassen van de nieuwe marge-instellingen.