Het gebruik van Alcohol 120%

Meeste computerspelletjes vragen van spelers dat de fysieke installatiemedia aanwezig in optische-schijfeenheid van de computer om te kunnen werken. Terwijl de reden voor dit logisch is om te voorkomen dat delen spelen, kan het een grote ergernis voor spel eigenaren om te hebben voor het bijhouden van alle van hun schijven. Alcohol 120% is een shareware-applicatie ontworpen om te helpen. Je kunt maken een spiegelbeeld vijl welk opslag van de gehele inhoud van de spel-cd op uw computer. U kunt vervolgens het afbeeldingsbestand naar een virtuele optische schijf mount en het spel zonder de schijf.

Instructies

1

Download en installeer de trial versie van Alcohol 120% (soft.com-alcohol /). Plaats uw spel-cd in de optische-schijfeenheid van de computer.

2

Start Alcohol 120% en klik op "Afbeelding maken Wizard" uit de lijst van links aan de linkerkant van het toepassingsvenster.

3

Selecteer uw optische station van de drop-down lijst aan de bovenkant van het venster van de Wizard. Alcohol 120% zal analyseren uw schijf en vullen de standaardinstellingen. Klik op "Start". Alcohol zal uitgezonderd uw spiegelbeeld vijl naar de Alcohol 120% map in uw map documenten. Wanneer het image is voltooid, klikt u op "Finish" om de wizard te sluiten.

4

Klik op "Virtuele station" vanuit het venster Alcohol 120%. Selecteer "1" in de nummer van virtuele Drives drop-down lijst. Klik op 'OK'.

5

Met de rechtermuisknop op het afbeeldingsbestand van het hoofdvenster van Alcohol 120% en klik op "Mount op apparaat." Het afbeeldingsbestand wordt uitgevoerd alsof u de fysieke schijf in het station hebt geplaatst.

6

Klik "Run / ### .exe" van het venster automatisch afspelen te lanceren uw computerspel.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt het gebruik van Alcohol 120% maken back-upkopieën van vele soorten CD of DVD, niet alleen games.
  • Commerciële DVD films zijn beveiligd tegen kopiëren en u kunt een afbeelding van hen maken met deze software.
  • Nadat de evaluatieversie is verlopen, zal je moet betalen om door te gaan met behulp van de software. Op het moment van publicatie is de prijs $50.
  • Alcohol 120% werkt alleen op Windowscomputers.