Het gebruik van Adobe Photoshop Elements 7.0

Het gebruik van Adobe Photoshop Elements 7.0


Adobe Photoshop Elements 7 is een krachtige 3D grafisch programma gebruikt voor een breed scala van projecten. Terwijl elementen niet het volledige scala van hulpprogramma's en functies van de volledige Photoshop wellicht, is het meer dan voldoende is voor het uitvoeren van het soort taken die de gemiddelde gebruiker zal worden geconfronteerd. Hoewel er veel bewerkingen die u in Photoshop Elements uitvoeren kunt, zijn de basisfuncties vrij eenvoudig.

Instructies

1

Het laden van een afbeelding die u wilt bewerken op uw computer.

2

Open Photoshop Elements 7. Selecteer "File" menu en klik op 'Openen'. In het dialoogvenster dat verschijnt, bladert u naar en open de afbeelding die u hebt geladen.

3

Het formaat van de afbeelding. Om dit te doen, selecteer "Afbeelding" in het menu. Uit de opties Klik op 'Resize en dan "beeldgrootte." Als u het beeld opschalen zijn, klik op "Resample Image" en Kies Bicubisch vloeiender." Wijzig vervolgens de breedte en hoogte nummers en de resolutie nummers aan wat je wilt en klik op "OK".

4

Gebruik de "Bijsnijden" of "Selectie" gereedschappen uitsnijden of knippen van je afbeelding te verwijderen delen die u niet wilt. U kunt ook een sectie selecteren en de functie "Kopiëren" en "Plakken" onder "Bewerken" om deze te plaatsen in een ander document.

5

Gebruik de verschillende functies van de verf om elke wijziging die u de afbeelding wilt. U kunt bijvoorbeeld de gereedschappen "Dodge" en "Burn" het document een verweerde, leeftijd om uiterlijk te geven. Of u kunt gewoon de "Brush" tool om te kleuren toepassen op de afbeelding. Als alternatief kunt u de "Cookie Cutter" te snijden van vormen uit de afbeelding die vervolgens kan worden gebruikt om grafieken te creëren.

6

"Filters" menu gebruiken om speciale effecten toevoegen aan de afbeelding. Bijvoorbeeld, kunt u de "Artistieke" filters om het uiterlijk van de afbeelding zoals en inkt tekenen of een aquarel.

7

Nieuwe elementen toevoegen aan hun eigen afzonderlijke laag in het deelvenster 'Lagen'. Hierdoor zal de verschillende delen van de afbeelding gemakkelijker bewerken.

8

Tekst toevoegen aan uw afbeelding met behulp van het hulpprogramma 'Tekst'. Selecteer gewoon de tekengrootte, de kleur en de stijl van de opties aan de boven- en typ de tekst.

9

Wanneer u klaar bent met u met uw werk, selecteer "File" uit het menu en klik op "Save As." Geef het bestand een naam en sla het op in een indeling die aansluit bij uw behoeften. Bijvoorbeeld, kan een afbeelding die wordt afgedrukt worden opgeslagen als een JPEG. Maar een beeld dat transparantie (zoals een web-knop is) moet worden opgeslagen als GIF- of PNG.