Het gebruik van Acronis met beveiligde Zone op Vista

Acronis Secure Zone is een functie van Acronis True Image, een harde schijf-imaging en back-up-programma. Beveiligde Zone wordt een nieuwe partitie gemaakt op uw Windows Vista harde schijf voor Letterwoord voor het opslaan van de back-ups en afbeeldingen. De veilige Zone is niet toegankelijk zijn voor andere programma's, te voorkomen dat per ongeluk of opzettelijk verwijderen van uw back-ups. Als Acronis True Image de veilige Zone vult, worden automatisch de oudste back-upversie om ruimte voor nieuwe back-ups te maken.

Instructies

1

Acronis True Image openen door te klikken op ""Beginnen,""Alle programma's,""Acronis,""Acronis True Image"en"Acronis True Image."

2

Klik op "Tools & Utilities" in het venster True Image.

3

Klik op "Acronis veilige Zone" onder "Bescherming Tools."

4

Selecteer partities of unallocated ruimte maken de Acronis Secure Zone uit door te klikken op de naam van een schijf en klik op de selectievakjes links van de partities of vrije ruimte in het scherm ruimte toewijzing en te klikken op "Next." Acronis verwijdert opslag spaties uit de partities die u selecteert, waardoor ze kleiner.

5

De grootte van de Acronis Secure Zone opgeven door te klikken en de greep naar rechts of links te slepen en te klikken op "Next." Als u de maximale grootte opgeven, zal er geen vrije ruimte links op de partities die u eerder hebt geselecteerd.

6

Acronis Secure Zone beveiligen met een wachtwoord, indien gewenst, door te klikken op de knop "Opties", een wachtwoord, geheime vraag en antwoord in de juiste velden te typen en te klikken op "Next."

7

Bekijk het overzicht van instellingen en klik op "Doorgaan".