Het delen van printers werkt niet

Het delen van printers werkt niet


U deelt een printer via een netwerk, zodat andere gebruikers afdruktaken naar het apparaat verzenden kunnen. Printerdeling is gebruikelijk op grote en kleine netwerken. Het is voordeliger om een printer delen in plaats van het hebben van meerdere printers voor elke gebruiker op het netwerk. Het bespaart thuis en op kantoor gebruikers geld op kosten van de printer. Voordat u een printer delen kunt, moet u om te schakelen op printer delen op de computer. Zonder het ingeschakeld, is de printer niet gedeeld zelfs na het configureren van het voor het delen op het netwerk.

Instructies

1

Klik op de Windows "Start" knop. Klik op "Control Panel" in de lijst met opties. In het venster is geopend, klikt u op 'Netwerk en Internet' en klik op "Netwerk en deelneming midden."

2

Selecteer 'Schakel netwerkdetectie' en 'Schakel Bestandsdeling' uit de lijst met opties aan de onderkant van het configuratievenster. Selecteer 'Schakel printerdeling' in de opties.

3

Klik op 'Toepassen' om uw instellingen te bewaren. Nu dat printerdeling is ingeschakeld, uw printerdeling worden instellingen gezien door andere gebruikers op het netwerk.