Het delen van een scherm op de nieuwe Skype

Het delen van een scherm op de nieuwe Skype


Skype is een vrije tekst-, spraak- en videocommunicatie programma dat gebruikmaakt van Internet om tekstberichten te verzenden en maakt spraak- en video-oproepen. Beginnend met versie 4.2, is schermdeling toegevoegd. Met deze functie kunt u foto's delen, een presentatie of een contactpersoon weergeven hoe u een taak uitvoert op haar computer door het aan te tonen op het scherm. Skype Schermdeling kun je delen van het volledige scherm of een enkel venster op het scherm.

Instructies

1

Open Skype. Klik op een contactpersoon en klik op de "Call" knop om een spraakoproep of "Video Call" knop om een video-oproep aan uw contactpersoon te maken.

2

Klik op het pictogram van de 'Scherm delen' aan de onderkant van de aanroepende venster nadat uw oproep is aangesloten. Klik op "Toon uw huidige weergave" om uw volledige scherm delen met de persoon met wie die u praat. Klik op "Venster selecteren" om te verzenden alleen de weergave van een venster met uw contactpersoon. Open het venster als het is geminimaliseerd of klik op het als het is geopend. Het venster zal worden gemarkeerd met een blauwe lijn en gedeeld met de contactpersoon.

3

Klik op "Stop Sharing" aan de onderkant van de aanroepende venster wanneer u klaar bent het delen van uw scherm of venster. Klik op de rode knop van het "Ophangen" aan de onderkant van het aanroepende venster om de oproep te beƫindigen.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt stoppen met het uw scherm te delen en de andere persoon op de oproep zijn scherm delen zonder beĆ«indigen en opnieuw starten van de oproep.