Het controleren van de Scripts in MySQL

MySQL database server-engine bevat de Query Browser software, die u gebruiken om uw databasescripts te testen. U de query's uitvoert in Query Browser, en de software vertelt u als er fouten zijn opgetreden in de scripts. U kunt ook scripts maken in Query Browser. De software draait op de mysqlserver of de computer van een lokale beheerder.

Instructies

1

Klik op de Windows "Start" knop en klik op "Alle programma's." Klik op "MySQL", en "Query Browser" om de scripting software te openen.

2

Typ uw MySQL gebruikersnaam en wachtwoord in het inlogvenster dialoogvenster. Druk op "Enter" om te inloggen op de server en de SQL-editor openen.

3

Het "File" menu-item, klik op 'Openen'. In het geopende dialoogvenster venster, dubbelklikt u op de MySQL script dat u wilt controleren. SQL-scripts hebben een extensie "SQL".

4

Klik op "Uitvoeren". Het scriptbestand dat u geopend wordt uitgevoerd en worden eventuele fouten weergegeven. Als een fout wordt gegenereerd, wordt het regelnummer, door de Query Browser weergegeven, zodat u kunt onderzoeken en oplossen van de fout.