Het controleren van de levensduur van de batterij van de Laptop van de ThinkPad T61

Het controleren van de levensduur van de batterij van de Laptop van de ThinkPad T61


De Lenovo ThinkPad T61 is een laptopcomputer met een aantal kwalitatief hoogwaardige componenten waardoor talloze programma's die gelijktijdig wordt uitgevoerd een makkie. Opgenomen onder zijn functies is een 64-bits Intel Core 2 Duo T7500 dual coreprocessor, een level 2-cache van 4 MB, 1 GB RAM-geheugen, een 120 GB harde schijf, een CD/DVD-brander, een 14,1-inch scherm met een resolutie van 1.440 x 900, ingebouwde grafische kaart van 128 MB en een bekabelde/draadloze netwerkadapter. De T61 loopt het Windows Vista besturingssysteem, waarin het is heel simpel om te controleren uw levensduur van de batterij.

Instructies

1

Log in op uw laptop T61 en uw aandacht richten op de system-tray (het systeemvak van de taakbalk in de rechterbenedenhoek van het scherm). U kunt een pictogram moeten zien met een accumeter daarop. Als u het pictogram niet ziet, gaat u verder met stap 2. Ga anders door naar stap 3.

2

Klik op de links wijzende pijl op de linkerzijde van het Dienblad van het systeem. Alle uw systeem tray iconen, inclusief de verborgen pictogrammen, zal nu worden weergegeven.

3

Dubbelklik op het accumeterpictogram. Een dialoogvenster zal knal opwaarts met vermelding van de resterende levensduur van de batterij van uw laptop.