Het bijwerken van het BIOS van de Fujitsu B2131 via een USB-Drive

Het bijwerken van het BIOS van de Fujitsu B2131 via een USB-Drive


BIOS is de basis besturingssysteem op uw computer wordt uitgevoerd. Hoewel zelden BIOS worden bijgewerkt moeten, is het soms nodig als gevolg van insectenmoeilijke situaties of corruptie problemen met de huidige versie. Terwijl de meeste BIOS-updates worden uitgevoerd vanaf een floppy disk moeten, hebt u een Fujitsu B2131-computer, kunt u de BIOS-update met behulp van een USB-drive.

Instructies

1

Formaat van de USB-drive door opneemt in uw computer, de \"Start\ naar" menu, op de \"Run\ te drukken" knop en te typen in \"x:\format\" (waarbij \"x\" is de letter van uw USB-station). Formatteer de drive in \"FAT\" stijl, die een van de selecteerbare knoppen op het scherm tijdens het proces worden zal.

2

Ga naar de ondersteuningswebsite van Fujitsu en stoot in het serienummer van uw computer te vinden van de meest recente BIOS-revisie. (Zie bronnen 1) Download de BIOS-bestand en sla het naar het USB-station. Naast het downloaden van de BIOS-bestand, moet u ook downloaden van het hulpprogramma voor BIOS boot--het programma dat uw computer hoe vertelt te herschrijven van het BIOS.

3

Downloaden van de opstartbestanden voor uw HP USB drive. (Zie de referenties 1) Sla het bestand op uw USB-drive uitvoeren zodat de computer kan opstarten vanaf de USB drive alleen. Dit bestand kan uw USB-drive te functioneren als een opstartdiskette, waardoor de computer om te voorkomen dat het laden van uw belangrijkste besturingssysteem (bijvoorbeeld Windows), in plaats daarvan opstarten in MS-DOS. Dit is noodzakelijk omdat de computer in DOS moet voor het bijwerken van het BIOS. Online zoeken naar \"USB Boot Disk\" zal u toelaten om het vinden van alternatieve methoden.

4

Herstart uw computer. Tijdens de start up berichten, kijk op uw scherm om de toets die u drukken moet voor login op de BIOS en druk op het vinden. U moet nu van de computer wijzigen zodat op vanaf de USB drive zelfstart. Ga naar de schoen schijf keuzemogelijkheden en aanpast zodat de eerste optie \"USB station leest. \" sluiten en uw wijzigingen op te slaan.

5

Opnieuw opstarten weer. De computer moet starten vanaf de USB drive, nemen u mee naar een venster met een knipperende prompt. Typ de naam van het hulpprogramma voor BIOS boot dat u hebt gedownload in stap 1, gevolgd door de naam van het BIOS-bestand dat u wilt plaatsen op uw computer.