Het bijwerken van een Computer met Internet Explorer 8

Internet Explorer 8 is een versie van Microsoft's webbrowser vrijgegeven voor het Windows-platform. Het beschikt over afzonderlijke serveradres en bars, tabbladen, crash herstel en talrijke beveiligingscorrecties sinds de release van Internet Explorer 7, met inbegrip van een Phishingfilter u voor frauduleuze websites waarschuwt. Internet Explorer 8 is beschikbaar als gratis download en zal draaien op Windows XP, Windows Vista, Windows Server 2003, Windows Server 2008 en Windows 7.

Instructies

1

Ga naar de downloadpagina van Microsoft Internet Explorer 8 in uw favoriete webbrowser. (Zie bronnen).

2

Selecteer uw land van oorsprong in de eerste vervolgkeuzelijst onder "Stap 1." Dit is nodig om ervoor te zorgen u de juiste lokalisatie van Internet Explorer.

3

Klik op uw versie van Windows uit de lijst met besturingssystemen die ondersteuning bieden voor Internet Explorer 8. Windows 7 is hier niet vermeld omdat Internet Explorer 8 preinstalled op Windows 7-systemen komt.

4

Sla het bestand op uw harde schijf of uitvoeren vanaf de huidige locatie als daarom wordt gevraagd door de browser. Voer het bestand wanneer het klaar is met downloaden.

5

Kies uw voorkeursinstellingen van Internet Explorer in het instellingenvenster en Bekijk de gebruiksrechtovereenkomst van de software. Windows zal automatisch bijwerken van uw versie van Internet Explorer 8.

6

Herstarten uw computer wanneer u wordt gevraagd door setup. Zodra u opnieuw hebt opgestart, zal Internet Explorer 8 zijn geïnstalleerd en klaar voor gebruik.