Het bijwerken van de stuurprogramma's op een Dell-Laptop

Dell Support maakt het gemakkelijk om het bijwerken van uw computer of laptop met de nieuwste stuurprogramma's en downloads. De Dell Driver downloaden Manager kunt u zoeken via de lijst met beschikbare stuurprogramma-updates en degene die u moet toevoegen aan de Download Manager. Wanneer u klaar toevoegen stuurprogramma's aan de Download Manager bent, kunt u vervolgens downloaden alle stuurprogramma's in een keer, in plaats van te downloaden elk individueel. Dit zorgt voor een efficiënter systeemupgrade.

Instructies

1

Ga naar de website van Dell Support en open de "Drivers en Downloads" pagina (zie bronnen).

2

Kies de methode die u wilt vinden van stuurprogramma's voor uw laptop. Je kan "Voer een Tag" typt in uw servicetagnummer klikken. Dit kan worden gevonden op de achterkant of zijkant panel van uw laptop. U kunt ook klikken op de knop "Selecteer Model" onder de afbeelding van de laptop. Klik "Laptop" uit de lijst en selecteer vervolgens het merk van uw laptop en het model.

3

Selecteer uw besturingssysteem door te klikken op het drop-down menu naast 'Operating System.' U kunt de lijst ook filteren op specifieke categorieën door te klikken op het drop-down menu en te klikken op een van de opties naast "Categorie."

4

Klik op de pijlen naast de categorieën aan de onderkant van het scherm uit te breiden van de lijst van downloads beschikbaar.

5

Klik op de "Te downloaden lijst toevoegen" link naast een stuurprogramma dat u wilt downloaden. Dit zal het bestand toevoegen aan de Download Manager. U kunt ook bestanden afzonderlijk downloaden door te klikken op de "Download" knop naast elk stuurprogramma.

6

Ga naar de bovenkant van het scherm en klik op de knop "Download" binnen de "downloaden" keuzelijst. U zal worden gevraagd te downloaden van de Dell-beheerprogramma voor het downloaden van stuurprogramma's. Klik op de "Download" knop.

7

Volg de aanwijzingen op het scherm instructies die automatisch te installeren van de Download Manager zal verschijnen. Nadat de installatie voltooid is, kies waar u wilt opslaan van de bestanden van het stuurprogramma op uw computer en het downloaden zal beginnen.

Tips & waarschuwingen

  • Moet u wellicht uw computer opnieuw opstarten na de stuurprogramma's worden gedownload, afhankelijk van de individuele bestuurders. Er verschijnt een melding als een herstart nodig is.