Het bewerken van een koptekst van LiveJournal

Standaard plaatst LiveJournal drie elementen in het koptekstgebied boven aan elke nieuwe dagboek: de titel, ondertitel en een universele navigatiebalk waarmee de gebruikers van de site in te loggen en tijdschriften zoeken. Door het veranderen van uw tijdschrift titel of ondertitel en door de kleur van de navigatiebalk wijzigen of volledig te verwijderen, kunt u deze elementen bewerken. De "Journal Style"-pagina op LiveJournal gebruiken voor het bewerken van de kop van uw tijdschrift.

Instructies

1

Meld u aan bij uw account op LiveJournal.com om de Welkom pagina te bekijken. Verplaats de muis pointer naar het woord "Journal" aan de bovenkant van de pagina. Klik vervolgens op "Journal Style" in het menu hieronder.

2

Klik op de koppeling "Bewerken" naast "Tijdschrifttitel" aan de linkerkant van de pagina de titel weergegeven aan de bovenkant van uw dagboek te veranderen. Een veld wordt weergegeven. Klik op het veld, typt u de gewenste titel en klik op de knop "Opslaan". U kunt ook van het tijdschrift ondertitel op deze manier wijzigen.

3

Klik op de "Aanpassen Your Theme" link aan de rechterkant van de pagina.

4

Scroll naar beneden naar de rubriek "Navigatiestrook". Klik op de "Donkergrijs" of "lichtgrijs" radio knop als de kleur van de strip die dwars over de bovenkant van uw dagboek wilt wijzigen, of schakel het vinkje uit het selectievakje "Altijd weergeven op mijn dagboek/Gemeenschap" om het te verwijderen.

5

Klik op de groene knop 'Wijzigingen opslaan' wanneer u tevreden met de wijzigingen bent.

Tips & waarschuwingen

  • De instructies in dit artikel verwijzen naar "Minimalisme," het standaardthema voor nieuwe gebruikers van LiveJournal. U kunt het installeren van een nieuw thema van uw tijdschrift header--evenals de rest van de componenten ervan--een nieuw uiterlijk geven. Na het klikken op de link "Journal Style", scroll naar beneden naar de sectie "Selecteer een nieuw thema" van de volgende pagina. Gebruik de categorie├źn aan de linkerkant van de pagina, zoals "Schone/Simple" en "Nature," om te zoeken een thema. Klik vervolgens op de "Thema toepassen" knop om het te installeren.