Het bewerken van de reclamespots van vastgelegde Video

Vastgelegde video verwijst naar de video die is gevangen vanaf een apparaat en zet op een computer. In dit geval is de vastgelegde video video die geconstateerd van TV op de computer via een TV-tuner (een apparaat waarmee de gebruiker om haak kabel of satelliet op zijn computer en te registreren wat er op). Als iemand wil om een TV-show op een lege DVD, kunnen ze willen bewerken uit elke reclamespots van de TV-show, voordat zij de DVD gaat branden.

Instructies

1

Start Windows Movie Maker door te klikken op "Start & gt; Alle programma's "en"Windows Movie Maker"te selecteren in de lijst met geïnstalleerde programma's. Wanneer het wordt gestart, drukt u op "CTRL + i" op het toetsenbord. Hiermee opent u een venster in het midden van het scherm met het label "Importeren."

2

Gebruik het venster importeren om uw opgenomen video te vinden. Tweevoudig tikken daarop en cineast van Vensters zal tonen een voortgangsbalk weergegeven hoe ver het is uw vastgelegde video te importeren. Wanneer de voortgangsbalk 100% bereikt, zal verdwijnen. De vastgelegde video wordt getoond in het midden van het programmavenster onder het woord "Collecties".

3

Sleep de vastgelegde video tot de tijdlijn aan de onderkant van het programmavenster. De tijdlijn ziet er als een stelletje pleinen in een rechte lijn gescheiden door pijlen die wijzen naar het volgende vierkant in de juiste volgorde. De vastgelegde video wordt getoond in het eerste vierkant.

4

Klik op "Play" in het voorbeeldvenster aan de rechterzijde van het programmavenster. Wanneer uw vastgelegde video aan de commerciële krijgt, klikt u op de "Split" knop die zit in de bodem juiste hoek van de preview-scherm en ziet eruit als twee pleinen verdeeld door een lijn in het midden. Dit zal de rest van de vastgelegde video in het tweede vierkant verplaatsen op de tijdlijn. Druk nogmaals op de "Play" knop. Wanneer de commercials beëindigt, klikt u nogmaals op de "Split" knop en de rest van de film zal worden verplaatst naar het derde veld in de tijdlijn.

5

Klik eenmaal op de tweede vierkante in. de tijdlijn. Dit plein bevat de eerste commerciële onderbreking van uw TV-opnamen. Druk op de "Delete" toets op het toetsenbord en het zal dat commerciële break verwijderen uit uw opgenomen TV. Herhaal stap 4 en 5 om alle commercials van de vastgelegde video.

6

Slaat uw nieuwe videobestand wanneer u hebt verwijderd alle commercials. Klik op "bestand & gt; Filmbestand opslaan". In het venster dat verschijnt, klik op "My Computer" en klik op "Volgende". In het volgende scherm, uw nieuwe videobestand een naam geven door in een naam te typen in het vak naast het woord 'Naam'. Kies waar u wilt uw nieuwe video opslaan door te klikken op de "Browse" knop aan de rechterkant van het scherm. " Klik vervolgens op "Next."

7

Negeren van de instellingen in het volgende scherm en laat ze zoals ze zijn. Klik op "Next." Windows Movie Maker bespaart nu uw nieuwe videobestand met de commercials verwijderd. Een voortgangsbalk toont u hoe ver het is in het opslaan van uw video op verschillende tijdstippen zal tonen. Je weet dat is afgewerkt besparen omdat Windows Movie Maker verschijnt het bericht "Play film wanneer ik op Voltooien klik." Op dat moment afsluiten van het programma.