Het beveiligen van een Aircard naar een mobiele Router

Het beveiligen van een Aircard naar een mobiele Router


Internetgebruikers vertrouwd zijn met breedband accepteren meestal dat een router met een kabel- of DSL-modem verbindt te delen van de service met andere pc's. Aircards zijn echter een andere opkomende type breedbandmodem. In tegenstelling tot de doos-achtige kabel en DSL-modems, aircards variëren van wordt zo dun als een diskette op en lijkt op een USB flitsaandrijving. Om deze reden variëren de verbindingspoorten op mobiele routers sterk van standaard Ethernet-poorten. Als u niet zeker hoe beveilig uw aircard naar de mobiele bent, past het waarschijnlijk één van de drie gemeenschappelijke verbindingstypen.

Instructies

1

De USB-poort aan de zijkant of achterkant van de cellulaire router vinden De USB-poort kijkt aan de poort van een computer gelijkaardig. Schuif de USB-aansluiting op de aircard in de USB-poort op de router, totdat het stopt. Zoekt u knipperende LED lichtjes op het apparaat om aan te geven dat het is het opstellen van macht van de router. Laat de aircard en toestaan dat de USB-poort van het apparaat veilig op zijn plaats te houden. Als voorbeeld heeft Netgear 3 G Broadband Wireless Router de USB-poort aan de achterkant van het apparaat in de buurt van de Ethernet-poorten.

2

Zoek de ExpressCard-sleuf aan de voorkant, zijkant of achterkant van de router. Deze gokkast lijkt ook op de ExpressCard-sleuf op een laptop. Schakel de aircard rechtop, merk logo omhoog en schuif het in de ExpressCard-sleuf. Wacht totdat de LED-verlichting inschakelen. Laat de aircard en toestaan dat de ExpressCard-sleuf op de router om te houden van het apparaat. Cradlepoint van Mobile Broadband Router heeft bijvoorbeeld de PC Card-poort aan de zijkant van het apparaat.

3

Zoekt u de dunne PC-kaart of PCMCIA, sleuf op de voorkant, zijkant of achterkant van de router. De sleuf is vergelijkbaar met de PC-kaartsleuf op een laptop. Draai de aircard rechtop en plat, met het merk-logo naar boven. Plaats de kaart voorzichtig in de sleuf totdat het stopt. Zoeken op LED-verlichting van het apparaat aan de macht. Laat de aircard en toestaan van het PC-kaartslot waarmee het apparaat veilig op zijn plaats te houden. Als voorbeeld heeft de Kyocera mobiele Router, KR1, de PC-kaartsleuf op de achterkant van de eenheid in de buurt van de Ethernet-poorten.

Tips & waarschuwingen

  • Mobiele telefoons en smartphones, kunnen hoewel niet aircards, mobiele breedband internetverbindingen ondersteunen. Sommige routers zijn ook geschikt voor het binden aan mobiele telefoons, zoals de Kyocera KR2 router. Om "veilige" de telefoon naar de router, maar wellicht u tijdelijk sluit deze dan aan de router, zoals met tape, of zorg ervoor dat het op de tafel kan gaan rusten.
  • Als uw aircard van de poort van de router verschilt, moet u een adapter. Bijvoorbeeld, als de aircard is ExpressCard-gebaseerde, maar de router heeft alleen een USB-poort, een ExpressCard-naar-USB-adapter, zoals Synchrotech de MicroU2E-adapter verkrijgen (zie bronnen).
  • Overweeg het gebruik van encryptie protocollen, zoals WEP en WPA met betrekking tot "draadloze beveiliging,". Bezoek de Microsoft-website met uitleg over draadloze codering via de link in de sectie bronnen. Ook, Raadpleeg uw cellulaire router's om te leren hoe inloggen op de router en de draadloze beveiliging inschakelen.