Het beste systeem instellingen voor XP herstellen

Het beste systeem instellingen voor XP herstellen


Systeemherstel is een easy-to-use veiligheidsvoorziening ingebouwd in Windows XP. Als uw computer instabiel of na het installeren van een programma, wijzigen van een instelling of andere reden mislukt kunt Systeemherstel u opnieuw instellen van uw computer naar een eerdere toestand. Dit element van XP slaat momentopnamen van uw configuratie-instellingen, bekend als herstelpunten, zodat u terug te keren naar deze instellingen zonder verlies van gegevens als zich een probleem voordoet.

Vaste schijf

XP kunt u meerdere systeem herstelpunten instellen. Hoe meer punten die u hebben wilt, hoe meer schijfruimte moet u deze configuratie-instellingen opgeslagen. Standaard, als uw schijf 4GB of meer vrije schijfruimte heeft, zal XP gereserveerd 12 procent van die open ruimte voor systeem herstellen gegevens. Een schijf met minder dan 4GB vrije ruimte zal hebben minder ruimte voor systeem herstellen als u wilt gebruiken. Als u van plan op het hebben van talrijke herstelpunten, gebruik uw schijf zindelijk-opwaarts utility om vrij te maken meer ruimte op de schijf om te verzekeren dat u hebt genoeg ruimte voor de extra gegevens. Als de vaste schijf vol is, zal u niet kundig voor stormloop systematiek weergeven totdat ten minste 200MB schijfruimte beschikbaar zijn.

Planning

U kunt uw systeem vertellen wanneer automatisch een herstelpunt maken met behulp van XP van geplande taken functie. Als uw machine grote hoeveelheden verse gegevens op een dagelijkse basis verzamelt, zal een herstelpunt aan het einde van uw werkdag plannen behouden de informatie moet uw systeem ontwikkeling van een probleem. U kunt handmatig een herstelpunt maken voordat u downloaden en installeren van een programma of een andere taak die het potentieel van problemen door uw computer System Tools menu veroorzaakt kunnen hebben.

Systeeminstellingen

Sommige eenvoudige systeem eigenschap correcties kan verzekeren een gemakkelijke terugwinning als u wilt gebruiken de herstelfunctie voor XP-systeem op de weg. Controleer of Systeemherstel is niet uitgeschakeld onder het tabblad Systeemherstel in Systeemeigenschappen. Ook in Systeemeigenschappen op het tabblad Geavanceerd, onder prestaties, waardoor Windows om te kiezen wat het beste is voor uw computer kunt opslaan u toegevoegd hoofdpijn als u nodig hebt om te herstellen van uw machine.