Het afdrukvoorbeeld lint toevoegen aan belangrijkste lint

Het lintinterface is toegevoegd aan de Microsoft Office 2007-Suite om een eenvoudiger interface voor gebruikers om te gebruiken. De interface lijkt op de vele web browser interfaces met tabbladen en afbeeldingen voor navigatie. Office 2010 biedt de mogelijkheid om het lint aanpassen. Met deze verbeterde functie, gebruikers kunnen het aanpassen van het lint om te reflecteren op hun favoriete kortere weg.

Instructies

1

Open Microsoft Word 2010 en klik op de knop 'File' en selecteer 'Opties'. Klik op de knop "Lint aanpassen" op de linkerkant van het menu opties voor Word.

2

Beslis zelf waar u deze snelkoppeling plaatsen. Moet u een aangepaste groep om uw kortere weg te plaatsen. Bijvoorbeeld, als u van plan bent de snelkoppeling toevoegen aan het tabblad Start, een nieuwe groep toevoegen aan deze tab. Selecteer "nieuwe groep" aan de rechterkant van de opties. Selecteer "Rename" en typ een naam voor deze groep. Klik op 'OK'.

3

Selecteer de "Kies opdrachten uit" drop-down lijst, selecteert u "Niet op het lint." Selecteer "Print Preview bewerken-modus." Klik op "Toevoegen" om deze opdracht verplaatsen naar de nieuwe groep. Klik op 'OK'.