Het afdrukken van meerdere afbeeldingen in Photoshop CS4

Het afdrukken van meerdere afbeeldingen in Photoshop CS4


Adobe Photoshop, kunnen gebruikers invoegtoepassingen downloaden die beschikt over extra hulpprogramma's te gebruiken in het programma. In Photoshop CS4, het downloaden van de plug-in Figuurpakket kunt u meerdere afbeeldingen op één vel afdrukken. Maak professioneel uitziende portret-pakketten door te drukken van het zelfde beeld in verschillende maten, of mix en match van verschillende foto's op één pagina afdrukken snel en papier besparen.

Instructies

1

Download de gratis foto pakket Plug-In voor Adobe Photoshop CS4. Ga naar de Adobe-website voor het vrije verkeer de download en volg de aanwijzingen op het scherm te zetten na de installatie (Zie Resource).

2

Adobe Photoshop CS4 te openen en open de afbeelding die u wilt afdrukken van meerdere exemplaren van.

3

Klik op het "File" menu aan de bovenkant van het scherm, en kies "Automatiseren" in de lijst die verschijnt. Het kiezen van "Picture Package" na het selecteren van "Automatiseren".

4

Ga naar de sectie van de lay-out van het figuurpakket venster. die moet openen op uw scherm. De indelingssectie ligt aan de rechterkant onder het woord "Layout" en is verdeeld in vakken. Elk vak voorstelt een afzonderlijke afbeelding. Als u wilt om meerdere afdrukken van alleen de geselecteerde afbeelding, gaat u verder met stap 5.

5

Klik op een van de vakken onder "Lay-out." Klik op "Bladeren" en vind de foto's die u van uw computer wilt. Sleep de afbeeldingen naar afzonderlijke vakken onder "Lay-out." Schik ze in de volgorde en de gewenste locatie. Bepaalde vakken afdrukken groter dan anderen. Sleep meerdere kopieën van één afbeelding naar verschillende vakken een afbeelding meerdere keren kopiëren.

6

Wijzig de instellingen onder "Document" aan uw voorkeuren. Deze bepalen hoe de pagina is aangelegd, de grootte van de pagina en de resolutie, samen met andere opties. Als u tevreden met de pagina de manier waarop die het is bent, laat de instellingen ongewijzigd.

7

Klik op 'OK'. Klik nogmaals op het menu "Bestand" van de bovenkant van het scherm en kies 'Afdrukken'. Selecteer uw printer en klik op 'OK'.

Tips & waarschuwingen

  • Kies een hoge-resolutie-instelling voor je foto's en afdrukken met een fotoprinter voor de beste resultaten.