Het activeren van mijn FacebookAls u zich hebt aangemeld voor Facebook, misschien u wel enthousiast aan de slag voor het vinden van vrienden en berichten posten. Voordat u de wondere wereld van Facebook verkennen kunt, echter, moet u om uw account te activeren. Facebook vereist account activeren als een manier om te bevestigen dat u wilt maken van de account en u een echte persoon, niet een computer bot bent. Activeren van uw account is een eenvoudige procedure en u zal genieten van Facebook in slechts een paar minuten.

Instructies

1

Open uw e-mailcliƫnt of de Web-based e-maildienst die u gebruikt.

2

Zoek het bericht van Facebook in uw postvak in en klik op het. Als u niet een bericht in uw postvak in ziet, Controleer uw spam-map.

3

Klik op de activatielink in het bericht van Facebook. Dit brengt u rechtstreeks naar Facebook en uw account zal direct worden geactiveerd. Als klikken op de link niet in uw e-mailcliƫnt werkt, klik met de rechtermuisknop op de link en selecteer "Copy Link Location" in het contextmenu dat verschijnt. Met de rechtermuisknop op de adresbalk van uw browser, kies "Plakken" en druk op "Enter". De activeringspagina op Facebook wordt geopend in uw browser.

Tips & waarschuwingen

  • Als u uw Facebook-account hebt gedeactiveerd, kunt u deze opnieuw activeren door in te loggen met behulp van de account e-mailadres en wachtwoord.