Het aanpassen van Pixels voor XP Professional

Het aanpassen van Pixels voor XP Professional


Het bureaublad van Microsoft Windows XP biedt gemakkelijke toegang tot instellingen die kunnen worden gebruikt voor het aanpassen van het computerscherm. Het scherm bestaat uit kleurenpixels die worden gecombineerd om te maken het beeld op een beeldscherm. Hogere resolutie is gelijk aan meer pixels op het scherm die over het algemeen zorgt voor een hogere kwaliteit beeld. Toegang tot de Windows XP eigenschappen beeldscherminstellingen aanpassen van het aantal pixels (resolutie) te bereiken van de hoogste kwaliteit opname ondersteund door de hardware van uw computer-video.

Instructies

1

Klik met de rechtermuisknop op de lege ruimte op het bureaublad van de computer en klik op "Eigenschappen" in het menu dat verschijnt.

2

Selecteer het tabblad "Instellingen" in het venster "Eigenschappen voor beeldscherm" dat verschijnt.

3

Plaats de muiscursor op de schuifbalk in het gebied "Schermresolutie" en druk op en houd de linker muisknop ingedrukt.

4

Beweeg de schuifbalk naar links om het verlagen van het aantal pixels op het scherm (waardoor de pixels grotere) weergegeven. Beweeg de schuifbalk naar rechts om het verhogen van het aantal pixels op het scherm (waardoor ook de pixels kleiner) weergegeven.

5

Klik op de "Apply" knop en klik vervolgens op de knop "Ja" in het venster dat verschijnt om de nieuwe instelling of klik op de knop "Nee" in het venster dat verschijnt te veranderen terug naar de vorige instelling. Herhaal totdat de gewenste pixelresolutie wordt weergegeven.

Tips & waarschuwingen

  • Raadpleeg uw computerdocumentatie voor de weergave voor de aanbevolen resolutie.