Het aanpassen van instellingen voor schermbeveiliging in Windows XP

Zodra u hebt gekozen een zeef spaarder welk u tevreden met uw Windows XP-omgeving bent, kunt u Ga terug en pas de instellingen voor de screensaver. U kunt wijzigen hoe de schermbeveiliging eruit ziet, evenals controle de wachttijd en stel deze in op worden beveiligd met een wachtwoord.

Instructies

1

Kies de "Start" knop aan de onderkant van uw computerscherm om het menu Start weer te geven. Klik op de optie van de "Control Panel" aan de rechterkant van het menu om het bedieningspaneel weer te geven.

2

Dubbelklik op het pictogram "Beeldscherm" in het "Control Panel" dialoogvenster. Het dialoogvenster "Eigenschappen voor beeldscherm" verschijnt op het scherm. Klik op de tab "Screensaver" als u wilt weergeven van de instellingen voor de schermbeveiliging die u gebruikt.

3

Typ het aantal minuten in waarmee die u wilt dat tussen de tijd dat u ophoudt gebruikend de computer en de het schermspaarder op in het tekstvak "Wait".

4

Controleer de "Op CV, wachtwoord beschermen" om in te stellen van de computer te vergrendelen wanneer de schermbeveiliging wordt gebruikt. U kunt de computer alleen ontgrendelen door het invoeren van een wachtwoord dat u hebt ingesteld.

5

Klik op de knop 'Instellingen' als u wilt weergeven een dialoogvenster voor de schermbeveiliging die u hebt geselecteerd. Deze opties variƫren afhankelijk van wat screensaver u gebruikt. Allermeest naar de tijd zal u zitten kundig voor resolutie, de grootte en de snelheid van uw schermbeveiliging instellen.

6

Selecteer de knop "OK" tweemaal beide om dialoogvensters te sluiten. De wijzigingen die u hebt aangebracht zal nu worden opgeslagen en toegepast op uw huidige schermbeveiliging.