Het aanpassen van geluid op een MacBook

Klankeigenschappen op een MacBook en MacBook Pro aanpassen met behulp van de voorkeursinstellingen binnen de interface van Mac OS. De sectie van de voorkeur van het systeem maakt de aanpassing van systeeminstellingen zoals de schermresolutie en helderheid, toetsenbord, Muisbediening, geluid en anderen.

Instructies

1

Kies "Voorkeuren" in het menu toepassingen en selecteer "Geluid." Waakzame geluiden wijzigen door te klikken op het tabblad "Sound Effects" en kies een geluid in de toplijst.

2

Het totale volume voor geluidseffecten wijzigen door de schuifknop "Signaalvolume". Verplaatsen naar links om het te verlagen of naar rechts om het te verhogen.

3

Totale volume aanpassen door de schuifknop "Uitvoervolume". Zoals met de "Alert Volume" u links verplaatsen naar het verlagen of naar rechts om het te verhogen. Om het geluid over het geheel genomen, de Mute selectievakje uit.

4

Veranderen van de geluidsbalans voor de interne of externe luidsprekers door te klikken op de tab "Output" Kies uw luidsprekers in de lijst. De "Evenwicht" schuifregelaar links of rechts.

Tips & waarschuwingen

  • Voor toekomstige referentie, proberen de applet "Eigenschappen" als u wilt veranderen de look en feel van Mac OS, evenals het maken van aanpassingen zoals geluid en helderheid.
  • Het systeem gebruiker de gids en verwijst naar de handleidingen dienen als uitstekende middelen ook.