Heb Facebook berichten Ga naar E-mail?

Heb Facebook berichten Ga naar E-mail?


Facebook-gebruikers ontvangen e-mailberichten waarin de verschillende soorten Facebook accountactiviteit. Elke keer die een vriend een bericht of tags stuurt in een post, u kan je een e-mail van Facebook in uw postvak in. Terwijl sommige gebruikers verkiezen e-mail meldingen ontvangen over Facebook activiteit, vindt u uw postvak in snel te vullen. U kunt de instellingen van uw account om te controleren de e-mails die u van Facebook of verzoek meldingen via tekst ontvangt aanpassen.

Facebook berichten

Facebook aanmeldingen waarschuwen u over recente accountactiviteiten. Uw meldingen wordt altijd weergegeven in de linkerbovenhoek van een willekeurige pagina op inloggen. Met de juiste accountinstellingen, zal Facebook ook een boodschap voor elke nieuwe activiteit. Als u via Facebook aansluiten en delen met vrienden in real time of dicht bij het, kunnen meldingen u doen zonder de noodzaak om voortdurend log in en check je nieuwsfeed of profiel.

E-mail Vs. tekst kennisgeving

Naast account pictogram in het systeemvak hebt u de optie Facebook meldingen via e-mail of tekst ontvangen. Geef uw mobiele nummer en als uw mobiele drager wordt ondersteund, registreren voor Facebook Mobile teksten. Ga naar uw "Accountinstellingen" en aanpassen van uw account aanmeldingen. U kunt uw voorkeuren voor het ontvangen van sommige meldingen via e-mail en anderen via tekst instellen. Facebook biedt beide eigenschappen kostenloos, maar uw mobiele drager standaard tekst SMS-tarieven van toepassing.

Instelling berichtgevingsvoorkeuren

Aanmelden bij uw Facebook-account en klik op het tabblad 'Account' in de rechterbovenhoek van een willekeurige pagina. Klik op de optie 'Accountinstellingen' uit het drop-down menu dat verschijnt. Selecteer "Bevestigingen" uit het bovenste werkbalk en blader door de lijst met typen activiteiten die op de resulterende pagina wordt weergegeven. Controleer het type waarschuwing die u wilt ontvangen voor elke activiteit. Gebruik de linkerkolom om te schakelen van e-mailbericht in- of uitschakelen. Gebruik de kolom aan de rechterkant tekst SMS-melding op of uit te schakelen.

Facebook Mobile tekst activeren

Aanmelden bij uw Facebook-account en klik op het tabblad 'Account' in de rechterbovenhoek van een willekeurige pagina. Klik op de optie 'Accountinstellingen' uit het drop-down menu dat verschijnt. Selecteer "Mobile" en gebruik de links op de resulterende pagina te registreren en activeren van uw mobiele telefoon. Zodra je dat doet, kunt u de extra koppelingen uitschakelen mobiele teksten en bepalen van de meldingen die u wenst te ontvangen door type, vriend, tijd van dag of bedrag. Klik op de knop 'Voorkeuren opslaan' voor het indienen van de instellingen.