Hard Disk Imaging back-up

Hard Disk Imaging back-up


Schijf denkbaar is een methode van de back-up van een schijf, partitie of andere gegevens op uw computer. Schijfkopiebestanden maken exacte, mirror kopieën van back-up worden gemaakt van het opgegeven medium.

Gebruik

Diskette-images zijn een bijzonder betrouwbaar back-upmedium omdat zij toestemming voor een exacte replica van het station geven of harde schijf back-up gemaakt. Ze ook gebruikt om opstartdiskettes maken en voor het verstrekken van een methode voor het installeren van software.

Voordelen

Schijfkopieën kunnen gebruikers snel back-gehele volumes en stations. Als een computer crasht of wordt geïnfecteerd door een virus dat niet kan worden ontsmet, schijfkopiebestanden geven doorgaans een methode voor het gemakkelijke terugwinning zonder het besturingssysteem opnieuw moet installeren.

Overwegingen

Standaard zijn schijfkopiebestanden meestal niet willekeurig toegang, wat betekent dat u meestal niet kunt kiezen welke aspecten van een afbeelding herstellen--hebt u om het volledige beeld te herstellen. Echter, Mac OS X en sommige schijf denkbaar software u om te kunt "mounten" schijf spiegelbeeld, waardoor u toegang tot de afzonderlijke bestanden en de inhoud van de afbeelding.