Gratis harde schijf Recovery Tools 1

Gratis harde schijf Recovery Tools 1


Het is niet een kwestie van of maar wanneer uw harde schijf zal mislukken. Voor de meeste gebruikers die gevreesde tijd komt als een complete verrassing. Gelukkig, de toegenomen beschikbaarheid van back-up tools maakt het vooruitzicht van katastrofisch verlies meer afgelegen, maar je kan nog steeds gelegenheden wanneer u wilt dat de net "one more chance" om uw gegevens te bewaren. Dit is waar de harde schijf recovery tools van pas komen. Deze softwaretoepassingen kunnen worden gedownload van het Internet en sommige worden verspreid als freeware. Dat betekent dat u deze programma's kunt gebruiken om uw gegevens te herstellen en het niet kost je een cent.

ADRC Data Recovery softwaretools

ADRC Data Recovery Software Tools is een gratis suite van software van de gegevensterugwinning dat beschadigde harde schijven om gegevens te herstellen van hen kan herrijzen. De software is makkelijk te gebruiken, met een eenvoudige gebruikersinterface en de mogelijkheid om undelete dossiers of beelden maken indien nodig voor back-updoeleinden.

Schijf-Detective

Schijf-detective gaat verder dan eenvoudige bestandsherstel en kunt u zoeken naar verborgen bestanden op uw computer kunnen zijn geïnstalleerd door schadelijke software of andere gebruikers. Op zal tevens verstrekken u te herstellen verwijderde bestanden en efficiëntie van de schijf bekijken.

De terugwinning van het dossier van de NT

NT File Recovery werkt op NTFS (Windows Vista, 7 en NT systemen) zodat u kunt herstellen van verloren gegevens te herstellen van een beschadigde harde schijf naar werkende, als tijdelijke, werkende staat verkeren. Hierdoor zal u te verplaatsen, kopiëren of back-up belangrijke bestanden op de defecte schijf die u zou willen houden.

R-Linux

R-Linux is de software van de terugwinning van gegevens voor computer krijgers die traditionele operating systemen zoals Windows en AppleOS schuwen. Het zorgt voor herstel van gegevens in Ex2/Ex3/Ex4 bestanden van een Linux-partitie of harde schijf. Andere hulpprogramma's die beschikbaar zijn in dit pak omvatten imaging stations, geavanceerde kopiëren van bestanden en gegevens back-up.