Gratis Computer anti-virus programma 's

De kwaliteit en de kwantiteit van gratis anti-virusprogramma's heeft tred gehouden met de kwaliteit en de kwantiteit van de zeer virussen die zij beogen te beschermen van uw computer uit. Deze gratis programma's bieden basisfuncties voor degenen die gewoon willen een virusscanner en meer geavanceerde functies voor degenen die willen om te gaan over de afzonderlijke instellingen.

ThreatFire Anti-Virus

ThreatFire anti-virus is een alles-in-één anti-virusprogramma dat is effectief tegen virussen, wormen, Trojaanse paarden en spyware. De real-time bescherming wordt u gewaarschuwd wanneer er nieuwe bedreigingen zijn gevonden of wanneer nieuwe pogingen zijn gedaan om te infiltreren in de computer. ThreatFire kunt u om te bepalen welke computerprocessen kunnen worden uitgevoerd en je eigen normen voor hoe gevoelig de detectie is ingesteld. De ThreatFire-database wordt voortdurend bijgewerkt om meer effectief tegen nieuwe infecties.

Avast Free anti-virus

Avast is Free anti-virus een anti-virusprogramma van eigenschap-gevuld. Avast biedt real-time bescherming en kunt u instellen van frequente (of zelden) scans om ervoor te zorgen dat uw computer schoon is gehouden. Avast bewaakt 3D-games, webbrowsers, instant messengers en andere programma's die constant downloaden van bestanden of bestandsoverdracht gebruiken. De interface is eenvoudig te gebruiken en u kunt tweak knop plaatsing. Updates zijn vaak uitgebracht.

iAnti-Virus Free Edition

iAnt-iVirus is een Mac exclusieve anti-virus programma. Het programma is klein van formaat (iets minder dan 4 MB) en richt haar aandacht op Mac specifieke virussen. IAnti-Virus is vergelijkbaar met andere anti-virusprogramma's, en biedt bescherming in real time, gepland aftasten, snelle scans en frequente virusdatabase-updates. iAnti-Virus zal op de achtergrond worden uitgevoerd terwijl met weinig middelen en waarschuwen u om elke mogelijke bedreigingen via een onopvallende waarschuwing venster.