Google zoekgeschiedenis weergeven 1

Niet langer alleen een zoekmachine, Google blijft evolueren en ontwikkelen van manieren voor gebruikers zoeken en interactie met het Web gemakkelijker en productiever te maken. Een vooral handige Google ontwikkeling is webgeschiedenis.

Met Webgeschiedenis kunt u zoekopdrachten uitgevoerd een paar uur geleden, dagen geleden bekijken of zelfs jaren terug. Om te schakelen en Webgeschiedenis van Google worden weergegeven, moet u echter een Google-account hebben.

Instructies

1

Meld u aan bij uw Google-Account. Als u niet een Google-account hebt, kijk dan eens bij de nieuwe account-aanmeldingspagina. (Zie bronnen).

2

Richt uw browser naar de webgeschiedenis van Google pagina (zie bronnen). Opnieuw inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord als u daarom wordt gevraagd.

3

Toon uw meest recente zoekgeschiedenis in het midden van het scherm. Uw laatste zoekopdrachten zullen op de top.

4

Klik op een datum op de kalender om weer te geven zoekopdrachten die u hebt uitgevoerd op een bepaalde datum. Klik op de pijl-terug als u wilt wijzigen de viewer kalender naar de vorige maand. Klik op de pijl-terug knop als u wilt weergeven van de zoekopdrachten die zijn uitgevoerd in een bepaalde maand en het jaar blijven.

Tips & waarschuwingen

  • Als u bent aangemeld bij uw Google-account, wanneer u een zoekopdracht uitvoert, houdt Webgeschiedenis de informatie in uw zoekgeschiedenis voor onbepaalde tijd. Voor zoekopdrachten die zijn uitgevoerd terwijl u niet bent aangemeld bij een Google-Account, onderhoudt Webgeschiedenis AVG Toolbar search history alleen voor de laatste zes maanden op een bepaalde computer.