Google-advertentie beleid

Google-advertentie beleid


Als u wilt krijgen een advertentie op Google, of op Googles massale AdSense netwerk ligt helemaal over het web, die je moet ga aanmelden bij Google AdWords gebruikersaccountmodus. AdWords biedt grote flexibiliteit in het aantal en de soort advertenties die kan worden aangetoond door middel van hun netwerk, en de manieren waarop die zij kunnen worden bijgehouden, maar er zijn enkele beperkingen op Google-advertenties. Weten wat deze zijn bespaart u tijd als het gaat om het opzetten van een advertentiecampagne met Google.

Grammatica en Spelling

Advertenties op Googles netwerken moeten worden geschreven in logische zin formaat, met behulp van de juiste grammatica en interpunctie. Er zijn enkele uitzonderingen op deze algemene regel, zoals afkortingen, wee├źn en vaak verkeerd gespelde woorden zoals txt, pix, enzovoort. Ook, spelfouten zijn toegestaan als ze worden gebruikt voor het maken van een woordspeling, bijvoorbeeld een restaurant te zeggen "Dit is de schol op platvis." Er mogen geen andere schendingen van de spelling- of grammaticacontrole uitvoeren.

Opmaak

De titel van een Google-advertentie moet niet meer dan 25 tekens. Onder dit zijn twee regels die kunnen ad verdere beschrijving van het product van de dienst waarvoor reclame wordt gemaakt. Deze mogen niet meer dan 35 tekens. De URL weergegeven onderaan de advertentie kan niet langer zijn dan 35 tekens, maar dit zal worden automatisch ingekort wanneer op het scherm. Het URL-gebied kan niet worden gebruikt om meer tekst toevoegt aan de advertentie, dus het gebruik van de ruimte die is toegewezen voor de beschrijving verstandig.

Inhoud

Sommige inhoud beperkingen en de verordeningen van toepassing voor Google-advertenties. Deze zijn over het algemeen wat zou worden verwacht, bijvoorbeeld illegale activiteiten niet kunnen worden bevorderd, ad spam is niet toegestaan en tabak of tabak gerelateerde producten kunnen niet worden geadverteerd. Als u of uw product of dienst in aanmerking voor promotie op AdSense twijfelt komt, is het raadzaam om te controleren met Google alvorens geen geld in uw AdWords-account.

URL

Beperkingen van toepassing op de bestemmingspagina van de advertentie en de URL weergegeven op de advertentie. De bestemmingspagina moet niet in aanbouw is, retourneren een foutcode of een rechtstreekse koppeling naar een e-mailadres of een bestand. De bestemmings-URL moet ook worden gerelateerd aan de advertentie zelf. De zichtbare URL op de advertentie moet worden gerelateerd aan de URL van de werkelijke website. Meestal alleen de hoofd-URL zal worden aanvaardbaar, maar subdomeinen ook indien relevant. Bijvoorbeeld, mysite.blogspot.com is OK, maar blogspot.nl is niet.