Gmail thema's voor Chrome

Gmail thema's voor Chrome


Chrome is een gratis webbrowser door Google, die ook produceert en beheert van Gmail. Als je een Gmail-account hebt, kunt u het uiterlijk van het gebruik van Gmail thema's wijzigen. Hoewel u Gmail thema's met andere browsers gebruiken kunt, is Chrome de enige webbrowser die volledig compatibel is met alle thema's.

Over

Gmail thema's zijn een serie van grafische ontwerpen die het uiterlijk van uw Gmail-account wijzigen. Een thema zal nooit veranderen van de inhoud van uw e-mailaccount, maar verandert de achtergrondkleuren en -afbeeldingen, zodat u kunt personaliseren van uw account. Google-medewerkers gemaakt allermeest naar de thema's zelf, maar soms ook beroep doen op de hulp van buiten ontwerpers en grafici. U kunt een thema houden voor zo lang als je wilt en er geen limiet aan het bedrag van de tijden is kunt u uw thema.

Locatie

Terwijl sommige van de Gmail-thema's weergeven van één kleur of ontwerp alleen, kunt u ook thema's die veranderen al naar gelang de tijd van de dag of weer op de opgegeven locatie. Wanneer u een thema dat verandert op basis van de tijd en het weer op uw lokaal gebied selecteert, vraagt Gmail u om uw land en stad uit een drop-down menu te klikken. Als u niet een stad, zal de hoofdstad van uw land worden uw standaardlocatie.

Methode

Om een thema toevoegen aan uw Gmail-account, ga naar mail.google.com en inloggen op uw account. Klik op het symbool van de Kogge op de rechter bovenzijde van uw scherm. Klik op "Mail Settings" en klik op "Thema's" uit het menu langs de bovenkant van het venster. In het volgende venster kunt u kiezen uit de selectie van de beschikbare thema's of maak uw eigen aangepaste thema. Zodra u op een thema klikt, Gmail opgeslagen en u kunt zien wat het thema als kijkt achter het instellingenvenster.

Aanpassing

Gmail voegt regelmatig nieuwe thema's aan de selectie. Echter, als u een thema dat je wilt niet kunt vinden, kunt u uw eigen navigeren naar het venster van de thema's binnen de instellingen en klikt u op de knop "Aanpassen". Gmail opent een nieuw venster waar u kunt Kies uw achtergrondkleur, koppelen van kleur en de tekstkleur in de verschillende vensters en de webkoppelingen die u wilt opnemen in uw Gmail-achtergrond aanpassen.