Gemiddelde snelheid van de Ping

Gemiddelde snelheid van de Ping


Gemiddelde ping snelheid varieert afhankelijk van het type verbinding wordt gebruikt en hoe ver dat de twee communicerende apparaten van elkaar zijn. Zonder tellen voor globale afstanden, is de snelheid van de gemiddelde ping voor twee computers in een lokaal netwerk minder dan 10ms, terwijl een breedband internetverbinding een ping van minder dan 100ms gemiddeld heeft en een inbelverbinding met het Internet een ping van ongeveer 200ms gemiddelden. Gemiddelde ping snelheid kan sterk variëren als de twee apparaten in dezelfde stad of halverwege over de hele wereld zijn.

Ping snelheid

Gemiddelde snelheid van de Ping


De gegevens in een apparaat-ping is als de bal in een spel van Ping-pong.


Ping snelheid is een meting van hoe lang het duurt een computer of een computer-achtig apparaat voor een bericht verzenden naar een ander apparaat via een netwerk en ontvangen van een bericht. Een ander apparaat pingen is als iemand opbellen en zeggen "Hallo" en wachten voor ze, hopelijk, zeggen "Hallo" terug. Op haar kernactiviteiten is pingen een manier om apparaten te zeggen "Hey, ik ben hier" aan elkaar. Ping is slechts één meting van de snelheid van Internet: het niet meten hoeveel gegevens tegelijk wordt overgedragen of hoe snel het is gedownload, alleen de tijd die nodig is voor de gegevens te krijgen van het ene punt naar het andere.

Wanneer is Ping belangrijk of een probleem

Gemiddelde snelheid van de Ping


Ping is een big deal met grote downloads.


Ping is belangrijk als u hebt twee apparaten die actief zijn interactie met elkaar in realtime activiteiten zoals een teleconferentie of een video game. Als u aan het doen zijn dingen zoals downloaden van grote bestanden, het verzenden van e-mails, het bekijken van websites en streaming online-inhoud, de snelheid van een snelle ping is niet zeer belangrijk als het echt alleen van invloed op de split-second duurt voor de inhoud om te gaan werken. Hoe lager de ping snelheid, hoe minder tijd de apparaten wilt bijwerken tussen interacties: hebt u een ping thats minder dan 200ms, die vijf updates per seconde maken de ervaring naadloos. Volgens computer softwarebedrijf PC Pitstop, een ping thats meer dan 500ms alleen gelden voor de mededeling van de trans-continentaal: anders is het een indicatie van een netwerkprobleem.

Breedband Ping

Breedband internetverbindingen hebben een gemiddelde ping van ongeveer 100ms, maar ze ping snelheden die aanzienlijk sneller zijn, zweven in de lage tot gemiddelde dubbele cijfers kunnen zien. Volgens website monitoring bedrijf Royal Pingdom, kon een theoretische, beste ping rond de planeet in net 133ms. Het verschil in snelheden breedband ping is afhankelijk van het netwerk van de gezondheid en niet te maken hebben met een lagere snelheid verbinding die de snelheid van de ping als een dial-up verbinding limiteert.

Inbel-PingTelefoonlijnen niet een optimale verbinding voor computernetwerken.


De gemiddelde snelheid van de ping van inbel-Internet verbinding is ongeveer 200ms, maar het kan aanzienlijk hoger zijn als de twee apparaten continenten uit elkaar zijn gaan. Inbel-ping snelheden lager 200ms kunnen uitvallen tijdens het communiceren met apparaten in de buurt. Inbel-ping snelheden zijn relatief consistente omdat zij allen de lagere verbindingssnelheid van de telefoonverbinding delen: zodra ze aan de server, de snelheid van de ping tussen de server en andere online apparaten is hetzelfde als een breedbandverbinding.

Netwerk Ping

Lokale netwerk ping kan sneller dan een milliseconde en mag niet lager zijn dan 10ms. Volgens Royal Pingdom, kunt een apparaat in New York pingen in Parijs in ongeveer 40ms; dat relativeert hoe snel twee apparaten die enkel kamers uit elkaar kunnen communiceren met elkaar.