Geen geluidsapparaten in Ubuntu 9.10 na een Update

Ubuntu 9.10 is een Linux-gebaseerd werkend systeem dat op desktop en laptop computers kan worden geïnstalleerd. Hoewel de meeste Ubuntu gebruikers geen grote problemen ondervindt bij het upgraden naar Ubuntu 9.10 uit een eerdere versie van Ubuntu, kan je dat uw geluid niet werkt na het uitvoeren van de update. Er zijn vier veelvoorkomende oorzaken voor geen geluid in Ubuntu 9.10 na een update. Door te gaan door middel van het oplossen van problemen met proces voor elk van deze oorzaken, kunt u meestal oplossen van de kwestie van geen geluid in Ubuntu 9.10.

Tijdelijk probleem

Wanneer Ubuntu 9.10 voor het eerst na de update laarzen, werken bepaalde onderdelen niet. Dit komt omdat het systeem nog steeds van hen voor de eerste keer wordt gebruikt configureren is. Als u net hebt bijgewerkt naar 9.10 en de computer nog niet hebt opgestart, is het mogelijk dat uw geen geluid probleem slechts tijdelijk is. In de meeste gevallen kunt u het nr correcte probleem oplossen door uw computer te rebooten. Uw geluid zou dan moeten werken weer. Als het niet werkt, kunt u controleren om te zien als het geluid wordt gedempt op uw computer. Als het is, klik met de rechtermuisknop en selecteer "dempen" uit om het probleem te verhelpen.

Aanvullende Updates

Hoewel essentiële systeem zoals het geluid functioneert en WiFi werken doorgaans zonder eventuele aanvullende updates in operating systemen zoals Windows, updates nodig zijn soms in Ubuntu 9.10. Dit is vooral het geval met het geluid in Ubuntu, want er zoveel verschillende soorten geluidshardware zijn en Ubuntu is alleen in staat zijn ter ondersteuning van een beperkt aantal out of the box. Meestal kunt u dit probleem oplossen door te klikken om te controleren op aanvullende updates voor Ubuntu 9.10. Herstart na het uitvoeren van de update, en uw geluid moet terug.

Handmatige installatie

Uw geluidskaart, die verantwoordelijk is voor het verstrekken van het geluid naar de luidsprekers van de computer, moet een stuurprogramma voor geluid om te communiceren met Ubuntu. Zonder dit stuurprogramma, zal uw computer geen geluid in Ubuntu. Hoewel Ubuntu 9.10 meestal gevonden en geïnstalleerd dit stuurprogramma tijdens het updateproces wordt vermeld in de vorige sectie, kan soms een handmatige installatie van het stuurprogramma nodig zijn. U kunt het geluidsstuurprogramma voor uw computer zoeken door Ubuntu's website te bezoeken.

Hardwareproblemen

Als u opnieuw opstarten van de computer en alle de benodigde updates geïnstalleerd, is het mogelijk dat uw nr correcte probleem wordt veroorzaakt door een probleem met de geluidshardware en niet Ubuntu 9.10. De meest waarschijnlijke oorzaken van problemen met de hardware in dit geval een kapotte geluidskaart of luidsprekers beschadigd. Afhankelijk van uw computer, mei u zitten kundig voor oplossen van het probleem door het vervangen van de geluidskaart of luidsprekers zelf. Als u niet het vervangen van de getroffen hardware op uw eigen, is het mogelijk dat uw computerfabrikant reparatie naar de computer voor u kunt.