Gebruikt voor HP 82 Cartridges

Gebruikt voor HP 82 Cartridges


Elke inkjet printer HP produceert maakt gebruik van een specifiek type inktcartridge ontworpen om compatibel met dat soort printer. Elke printcartridge met een specifiek nummer wordt aangewezen, en de HP 82 cyaan inktcartridge wordt gebruikt in een aantal Hewlett Packard printermodellen.

DesignJet 120

De DesignJet 120 lijn van printers gebruikt de HP 82 als de vervangende inktcartridge. De printer wordt een waarschuwingsbericht weergegeven wanneer de inktcartridge moet worden vervangen.

DesignJet 500

De HP 82 cyan inkjet cartridge wordt gebruikt in de HP DesignJet 500 lijn van printers. Deze printers omvatten een indicatielampje dat knippert wanneer de cyaan inkt begint te lopen laag.

DesignJet 800

De populaire HP DesignJet 800 gebruikt de HP 82 patroon als de vervangende cyaan cartridge. De DesignJet zal een waarschuwingslampje knippert wanneer de HP 82 cartridge is bijna leeg.

DesignJet multifunctioneel

De lijn van de HP DesignJet multifunctionele eenheden gebruiken de HP 82 cyan patroon om te reproduceren ware kleuren op zowel afdrukken en kopie├źn. De DesignJet multifunctionele eenheden combineren de functionaliteit van een printer, copier en scanner in een enkele eenheid.