Gebruikershandleiding voor Microsoft 2007 Home & Student

Microsoft Office 2007 bevat vele nieuwe functies die zijn drastisch veranderd van de 2003 en oudere versies. Het meest opvallend, bevat Microsoft een nieuwe gebruikersinterface dat het makkelijker maakt voor het uitvoeren van routinematige functies zoals het wijzigen van lettertypen, stijlen en kleuren. Gezien het feit dat vele zakelijke professionals, studenten en thuisgebruikers zowel Microsoft Office gebruiken om projecten en taken te voltooien, zijn er tal van middelen voor het uitzoeken hoe het nieuwe Office-platform werken.

Microsoft linten

Open een Microsoft Office-document en maak uzelf vertrouwd met de linten, een nieuwe tabben systeem. Alle hulpmiddelen die een gebruiker nodig heeft, zijn opgenomen in het lint systeem---zoals Home, invoegen, evaluatie en weergave linten---die onder alle toepassingen in Microsoft Office 2007 Home & Student edities gelden. Klik op een lint-tabblad om te zien de verschillende functies en groepen opgenomen mee; elk lint bevat verschillende groepen. De lint-systeem bevat in het algemeen, groepen of subgroepen van taken waarmee u gemakkelijker gemakkelijk te vinden van een specifieke opdracht u moet. Het Home-lint bevat bijvoorbeeld groepen taken voor het bewerken van lettertypen en alineaopmaakprofielen.

Office-knop en werkbalk

Raadpleeg de Microsoft Office-knop aan de bovenkant van de toepassing waarin u werkt en neem een kijkje op de werkbalk Snelle toegang. De Office-knop verschijnt als een grote ronde knop met het Office-logo en is één van de belangrijkste veranderingen voor Microsoft Office 2007-programma's; het kan een struikelblok zijn als afwerking van uw document als u niet vertrouwd met het bent. Klik op de Office knop eenmaal om te zien de opties voor het afdrukken, voorbereiden en faxen van het document. U ziet de knop met de woorden "Opties" in de lagere-recht-hand-hoek als deze opdracht opent u een doos gevuld met opties voor weergeven en proofing uw document, evenals de werkbalk Snelle toegang aanpassen. Deze werkbalk bevat kleine pictogrammen die staan voor veelgebruikte opdrachten zoals afdrukken, opslaan en ongedaan maken.

Help-informatie opvragen

Hulp verkrijgen bij de Microsoft help gids inbegrepen met de Office 2007-toepassingen en op het Internet. Elk programma van Office 2007 bevat een knop aan de bovenkant van de rechts-rechterhand-hoek gemarkeerd met een vraagteken. Klik op deze knop om het openen van een help-gids over hoe de toepassing te gebruiken. De gids kunnen zoeken op trefwoord of onderwerp. Een koppeling is opgenomen in deze handleiding op de website van Microsoft Office-Training; een site met zelfstudie trainingsprogramma's die kunnen worden gebruikt voor verdere hulp bij het uitzoeken van de Office 2007-programma's.