Gateway DX4710 specificaties

De DX4710 van de Gateway is een begrotingssysteem desktop tower, uitgebracht in 2008 en ontworpen voor multimedia en gaming. Dit wordt aangeboden in verschillende configuraties en een optionele 15-in-1 geheugenkaartlezer kan bestanden importeren vanuit een verscheidenheid van apparaten. Je kunt niet langer de DX4710 van de Gateway-website, maar latere modellen in de DX-serie zijn beschikbaar.

Besturingssysteem, Processor en geheugen

De DX4710 wordt geleverd met Windows Vista Home Premium bij een keuze van de 32 - of 64-bits. Er is een keuze van modellen gebaseerd op de Intel G33 Express-chipset, en de beschikbare processoropties zijn de Intel Pentium Dual-Core Intel Core 2 Duo en de Intel Core 2 Quad aan de bovenkant van het bereik. Het systeem accepteert maximaal 8 GB DDR2 SDRAM-geheugen, met ondersteuning voor dual channel op vier DIMM's.

Opslag en uitbreiding

De harde schijf is een seriële ATA-schijf van maximaal 1 TB capaciteit, en de opties voor optische stations worden DVD, Blu-ray ROM Combo DVD of Blu-straal R/W Combo DVD. Er zijn twee externe 5,25-inch drive bays en vier interne 3,5-inch drive bays. ESATA-poort aan de achterzijde biedt een snellere interface voor back-up dan ofwel IEEE 1394- of USB 2.0. De DX4710 heeft twee USB 2.0-poorten aan de voorzijde en vier aan de achterzijde.

Video, Audio en communicatie

De lagere specificatie modellen worden geleverd met de Intel GMA 3100 geïntegreerd grafische processor met 256 MB van geheugen; de ATI Radeon HD 3650 grafische kaart is een hogere specificatie-optie. De geïntegreerde geluidskaart heeft aansluitingen voor hoofdtelefoon en microfoon en RCA video- en audio-ingangen zijn optionele extra's. Sommige modellen worden geleverd met een fax/modem plug-in PCI-kaart, en een ATSC/HDTV-tuner is ook beschikbaar. Een 10/100 Ethernet-kaart is standaard en een draadloze 802.11g netwerkkaart komt met de hogere modellen van de specificatie.

Software

Specificaties van de software variëren naargelang model; beschikbare opties zijn Microsoft Works 9.0 en Money Essentials, Cyberlink Power2Go en Label afdrukken en een selectie van spellen.