Firewall-instellingen voor Norton 360 in SP3Norton 360 is een alles-in-één zekerheidstelling gevolg dat bevat een groot aantal persoonlijke firewall-instellingen voor computers die Windows Service Pack 3 is geïnstalleerd. De firewall is een virtuele barrière die stopt virussen, Trojaanse paarden, wormen, spyware en malware van vertragen en nadelige gevolgen voor uw computer. Om jezelf vertrouwd te maken met Norton 360 Firewall-instellingen is de sleutel tot bescherming van de computer.

Programmaregels

Programmaregels kunt u de Internet-parameters voor elke toepassing geïnstalleerd op een computer in te stellen. Hebt u de mogelijkheid van het toestaan of blokkeren van de toepassing geen verbinding kan maken met het Internet. Er is ook een aangepaste optie beschikbaar voor alle programma's, die u instellen kunt dat een bepaalde Programmatoegang tot het Internet voor slechts een deel van de tijd.

Verkeersregels

Verkeersregels worden automatisch gemaakt wanneer Norton 360 is geïnstalleerd op een computer. Deze regels bepalen de volgorde van inkomende en uitgaande Internet-communicatie. U hebt ook de mogelijkheid voor het aanpassen van uw eigen verkeersregels. Dit bepaalde verbindingen prioriteit kunt geven over anderen, maar moet alleen worden aangepast door een gevorderde gebruiker.

Netwerklocaties

De netwerklocaties instelling kunt u voorkomen dat fysieke adressen van specifieke gateway verbinding maken met je. De instelling beschikt over drie afzonderlijke categorieën: "Actieve," "Trusted", en "Beperkt". Actieve adressen zijn fysieke adressen waarmee uw computer momenteel is verbonden. Hebt u de mogelijkheid het vertrouwen of beperken. In de categorie 'Vertrouwd' staan de sites die niet kunnen sturen u schadelijke virussen en spyware, hoewel zij kunnen worden verplaatst naar de "Beperkte" categorie op elk gewenst moment. Een adres dat wordt vermeld in de categorie "Beperkt" is automatisch geweigerd door de computer. Geen verbindingen wordt vastgesteld tussen uw computer en het adres, één minder entiteit voor u zorgen over te maken. Onder "Eigenschappen" kunt u "File Sharing" op het geselecteerde netwerk toestaan. Er is ook een optie om "Alle netwerkactiviteit toestaan", maar dit wordt niet geadviseerd.

Preventie van het binnendringen

Preventie van het binnendringen is een diagnostisch hulpprogramma waarmee inkomende en uitgaande Internet-communicatie voor "Aanval handtekeningen," dat een identificeerbare code dat Norton 360 dat is vertelt dat een bepaalde verbinding kwaadaardige is scant. Wanneer een hacker die probeert om uw beveiligingssysteem compromissen te sluiten wordt gedetecteerd door Intrusion Prevention, Norton blokkeert alle gedeelde informatie en wordt de verbinding beëindigd. Vervolgens kunt u overbrengen dat vijandige adres naar "Beperkt" in de "Netwerklocaties" instelling.