Firefox: Full-Screen Netflix Streaming

Haar Web-streaming-dienst retooled Netflix eind 2008 dat veel webbrowsers, met inbegrip van Firefox, om de inhoud stroomsgewijs aan haar abonnees. Voor die tijd moest je Windows 7 en de webbrowser Internet Explorer onmiddellijk om films te bekijken met Windows Media Player. De belangrijkste verandering betrokken Netflix's besluit om Silverlight, een Flash programma gebruikt als een standalone in Firefox en andere browsers voor instant spelen. Gebruik Firefox voor Netflix maakt het eenvoudig om te selecteren van de film die u wilt weergeven en kies vervolgens volledig scherm bekijken voor de meest authentieke ervaring mogelijk. De procedure is hetzelfde voor een andere browser die u gebruikt om te kijken, zo goed.

Procedures

Om te activeren schermvullende weergave in Firefox, moet u een Netflix-account hebben. Netflix biedt een scala aan arrangementen, vanaf ongeveer $9 op moment van publicatie. Zodra je je hebt ingeschreven voor een account, kunt u door middel van films te kijken direct vanaf de introductiepagina van Netflix kijken. Selecteer de film die u wilt bekijken met behulp van Firefox. Zodra de website is omgeleid naar de Silverlight-interface, selecteer "Full Screen," gevonden in de rechterbenedenhoek van de film-viewer. Zodra u de optie volledig scherm selecteert, wordt de viewer uitgebreid het gehele scherm vullen. Einde schermvullend bekijken door op de "Esc" knop te drukken.

Voordelen

Gebruik Firefox om naar te kijken dat Netflix geeft u een paar voordelen ten opzichte van andere opties. Terwijl u kunt het streamen van Netflix rechtstreeks naar een Internet-ready-apparaat, zoals een Wii of PlayStation 3, bent u beperkt tot het bekijken van films thuis, waar dat apparaat is. U kunt het streamen van Netflix op sommige mobiele apparaten zoals de iPhone van Apple, maar het scherm is klein. Met Netflix beschikbaar via Firefox via uw laptop kunt u en het streamen van films op uw laptop het scherm formaat waar u een internetverbinding hebt. Met de optie volledig scherm betekent dat u niet worden afgeleid door andere tabbladen van de website, of Firefox waarschuwingen maken voor een groter beeld en meer authentieke ervaring.

Probleemoplossing

Als u problemen bij het bekijken van films met Firefox ondervindt, ervoor zorgen dat de Silverlight toepassingssoftware correct is gedownload. Als de software beschadigd is of nog niet goed gedownload, zal u niet kunnen bekijken Netflix met behulp van Firefox. De beste manier om het probleem te verhelpen is om Silverlight te vinden in uw Configuratiescherm Add/Remove Software, de software verwijderen en opnieuw installeren vanaf de website van Netflix. Dit moet de meeste problemen oplossen zodat u films in verschillende maten op Netflix bekijken kunt. U kan ook merken dat wanneer u Netflix films in volledig scherm bekijkt, het beeld is iets korrelig of langzamer. Dit is waarschijnlijk het gevolg van slechte monitorresolutie of een langzame internetverbinding. Volledig scherm afsluiten en kijken naar de film in een kleiner formaat.

Alternatieven

Als u liever kijken naar dat uw Netflix pakt zoals traditionele films, kunt met behulp van Internet-klaar apparaten u films zonder een internetbrowser. Apple TV, Nintendo Wii, PlayStation 3 en Xbox hebben Netflix toepassingen zodat je films rechtstreeks van Netflix op uw TV streamen kan. Als u liever Netflix op de go, bepaalde smartphones en Apple apparaten zoals de iPad, hebben iPod en iPhone Netflix toepassingen.