Eenvoudige manieren om geld te verdienen op het Internet 1

Eenvoudige manieren om geld te verdienen op het Internet 1


Eenvoudige manieren om geld te verdienen op het Internet niet veel tijd nemen, vereisen weinig of geen apparatuur, en niet vereist gespecialiseerde vaardigheden. Er zijn veel geld te verdienen-klusjes kunt u online doen die deze basisvereisten passen. Om te beginnen moet u een Paypal-account instellen omdat Paypal de primaire betaling methode meeste Web-gebaseerde bedrijven gebruiken is.

Pay-Per-Klik-programma 's

Met de pay-per-click websites verdienen u geld voor het simpelweg te klikken op advertenties. De beloning is tussen $05 en $.10 cent voor elke advertentie u klikt maar als u zich voor een aantal pay-per-click sites aanmeldt kan je honderden advertenties te klikken op elke dag en deze klikken kunnen oplopen. Om te beginnen, Meld u aan voor sites zoals Donkey Mails, Neobux en Advercash.

U kunt geld verdienen zonder iets te doen door aan te moedigen anderen aan een pay-per-click site als uw verwijzing. Elke keer dat iemand die u verwijzen advertenties klikt zult u geld maken.

Betaald-To-Try

Betaald-te-probeer sites betalen u voor het nemen van de gratis proeven. Hier kun je $10,00 of meer voor het uitproberen van een online film verhuur programma zoals Netflix, toe te passen voor een credit card, of het krijgen van een lening van de betaaldag. Deze sites maken geld alleen als u uw proefabonnement onmiddellijk na ontvangst van de prikkel betaling niet annuleren. Daarom, als de evaluatieperiode 30 dagen is, u wellicht te wachten totdat de betaald-te-probeer site bevestigt dat u het proces voltooid. Sommige sites zoals Cash lagune hebben echter een 24 uur per dag uitbetaling. Andere betaald-te-probeer sites bevatten Gangster hebzucht en schat Trooper.

Get Paid te schrijven

Betaald-te-write sites betalen u te schrijven artikelen over bepaalde onderwerpen. Sommige sites betaalt u per artikel. Anderen betalen gebaseerd op het aantal mensen die uw artikelen te bekijken. Bijvoorbeeld, als u een artikel schrijven, maar het genereert veel idee├źn, je kon krijgen betaald een bepaald bedrag per 1000 pageviews, of u zou kunnen krijgt betaald wanneer mensen op advertenties in uw artikelen ingevoegd klikken. Deze laatste betalingsmethode heet inkomsten delen.

Schrijven van artikelen is een eenvoudige taak, omdat de meeste artikelen zijn meestal slechts 400 woorden. Sommige sites niet vereisen perfecte grammatica of schrijfkwaliteit, en uw vaardigheid verbetert als je blijven schrijven.