Een Tutorial over het maskeren van een Video in After Effects

Adobe After Effects is een software die vaak door film- en videoprofessionals gebruikt wordt maken van bewegende beelden en andere visuele effecten voor video's. De ingebouwde hulpmiddelen van het programma kunnen gebruikers veranderen en media in 2D en 3D ruimte te regelen. After Effects kan een moeilijk programma om te krijgen de knie, maar zelfs beginners kunnen de software gebruiken om te tweaken of effecten toe te voegen aan hun zelfgemaakte films. Het hulpprogramma maskeren in After Effects is een functie die gebruikers helpt bij het maken van bepaalde effecten op hun video's door "snijden" delen van de video, zodat andere afbeeldingen kunnen worden weergegeven door. Het kan even duren om te leren van het maskerende gereedschap in zijn geheel, maar na wat oefening, zal het proces veel gemakkelijker geworden.

Instructies

1

Open Adobe After Effects, en open vervolgens het videobestand dat u gebruiken wilt door te klikken op "bestand > openen."

2

Beslissen welk deel van de video die u wilt behouden. Dit zou de achtergrond of een bepaalde afbeelding in de video.

3

Klik op de Pen Tool die zich bevindt binnen het Tools palet. U kunt dit hulpprogramma ook selecteren door "G" op het toetsenbord te drukken.

4

Klik op de "samengestelde venster," dat in wezen de video monitor is, de cursor een beetje en klik dan op het weer. Door dit te doen moet je een lijn die twee punten verbindt. Dit is waar u hebt geklikt en zorgt ervoor dat u het juiste gereedschap hebt gekozen. Dit is wat je zal doen in de volgende stap. Klik met de rechtermuisknop en kies "Schakel" om de lijn en de stippen te verwijderen.

5

Gebruik het pengereedschap te klikken rond het deel van de video die u wilt behouden. U wil uw cursor om langzaam te bewegen terwijl het doen van dit om ervoor te zorgen dat u dicht bij de afbeelding die u zijn maskeren. Uw cursor bewegen een beetje, en schakelt u vervolgens de kleine stip maken zoals je deed kort in de eerder stap. Blijven dit doen rond het hele beeld totdat u hebt bereikt de eerste punt dat u hebt gemaakt. Klik op deze stip en het masker zal sluiten. U zult opmerken dat alles wat buiten de vorm of afbeelding is nu verdwenen. U hebt nu een masker gemaakt in After Effects.