Een Tablet PC configureren in Windows Vista

Een Tablet PC configureren in Windows Vista


Tablet PC's hebben zeer verschillende interface-opties dan de standaard muis en toetsenbord combinatie. Interfaces die goed met een traditionele computer werken werken niet zo goed met touchscreen ingeschakelde tabletten, maar met de juiste configuratie, Tablet PC hardware maakt vele gemeenschappelijke taken eenvoudiger en begrijpelijker. Windows Vista bevat ingebouwde hulpmiddelen voor het werken met tablet PC-hardware, en het maximaliseren van de effectiviteit van touchscreen functies.

Instructies

1

Open het Configuratiescherm en selecteer "Tablet PC-instellingen." Moet u wellicht overschakelen naar "Klassieke weergave", of "Hardware en geluid" alvorens de selectie kiezen.

2

Wijzigen van de schermstand in de tab "Display" Tablet PC's vaak effectief werken in een verscheidenheid van richtsnoeren, en u kan de instellingen op de vlieg wijzigen door een keuze te maken in de "Oriƫntatie" drop-down box.

3

Klik op het tabblad "Handschriftherkenning" en zet de persoonlijke herkenning. Deze optie zal maken uw handschrift nauwkeuriger voor tekstinvoer weergegeven, zoals het hulpprogramma je bijzondere schrijfstijl leert. Het hulpprogramma mogelijk niet correct als meerdere gebruikers op dezelfde account werken.

4

Klik op de knop "Kalibreren" in het "Algemeen" tabblad. Volg de instructies voor het kalibreren van het scherm om te nauwkeuriger aan uw kranen, maken van de interface minder foutgevoelig.

5

Sluit de Tablet PC-instellingen-venster en open het "Pen en invoerapparaten"-pictogram in het Configuratiescherm. Wijzig de instellingen op het tabblad "Penopties" om het gedrag van de pen of de pen van de tablet. Verschillende acties kunnen worden ingesteld om zich te gedragen als een enig-klik, dubbelklik, klik en houd, klik met de rechtermuisknop en andere gemeenschappelijke opties voor de muisaanwijzer.

6

Ga naar het tabblad "Opties voor de aanwijzer" en plaats een vinkje naast elke visuele markering die u het systeem wenst te gebruiken. Met behulp van visuele aanwijzingen kunnen u herkennen hoe het systeem reageert op uw tikte commando's.