Een rand toevoegen aan Adobe Photoshop Elements 8

Een rand toevoegen aan Adobe Photoshop Elements 8


De aandacht van de grenzen aan de beelden die ze omringen. Profiteer van dit feit met behulp van Adobe Photoshop Elements 8 om randen toevoegen aan uw foto's. Door het invullen van dit project na het optimaliseren van de belichting met de nieuwe "Blootstelling Photomerge" tool, kunt u nog meer dwingende images maken. Als u wilt toevoegen van een rand met Elements 8, het laden van de afbeelding die u wilt toevoegen van een rand; Selecteer de omtrek van de afbeelding; Vouw het overzicht met het commando "Grens"; Vul vervolgens de grens met een patroon.

Instructies

1

Het menu "Bestand", klik de "Open" commando. Ga naar de afbeelding die u willen zou een rand toevoegen en dubbelklik op de afbeelding om te laden voor bewerken.

2

De lasso-pictogram op het palet van de tool uit te voeren van de selectie "lasso", klik op de muis op een gedeelte van de afbeelding waardoor u de rand wilt uitvoeren. Bijvoorbeeld, als u een rand maken om een persoon wilt, klikt u op een plek op de afbeelding waar beeld van de persoon van de foto's achtergrond ontmoet.

3

Sleep de muis rond het object waarnaar u wilt toevoegen van de grens, dan laat u de muisknop los om te voltooien van de selectie. Het menu "Selecteren" Klik op "Wijzigen". Klik op "Rand" om een dialoogvenster voor het opgeven van een randdikte te openen.

4

Typ een getal tussen de 15 en 150 om aan te geven de randdikte in pixels, en klik op "OK" om te maken van de rand van de selectie die u in stap 3 hebt geschetst.

5

Klik op de bovenste kleurstaal aan de onderkant van het gereedschap palet. Elementen zal opent u een dialoogvenster waarmee u een voorgrondkleur opgeven. Klik op een kleur en klik op "OK" om het dialoogvenster te sluiten. De tool "Verloopvulling" zullen mengen de kleur die u hebt gekozen in de achtergrondkleur, die u vervolgens zal kiezen.

6

Klik op het lagere kleurstaal aan de onderkant van het gereedschap palet, gebruik dan de vorige stap instructies om Kies een achtergrondkleur voor de "Verloopvulling" tool.

7

Klik op het gereedschap palet van multi-gekleurde rechthoek als de "Verloopvulling" hulpprogramma wilt uitvoeren. De eerste dropdown lijst boven het canvas om de "Gradient picker"-venster te openen, klik op een pictogram voor de kleurovergangsstijl die u wilt gebruiken voor de rand.

8

Klik op de muis boven de rand die u in stap 4 hebt gemaakt en sleep de muis naar beneden, totdat de muiscursor onder de grens is. Laat de muisknop los om de opvulling met kleurovergang toevoegen en voltooien van de grens.

Tips & waarschuwingen

  • Hoe groter de pixelgrootte, hoe dikker de rand.
  • Als u wilt maken een spetterde uitziende rand, door los te selecteren in het gedeelte Opties van de opdracht doorvoeren.
  • Voordat u een afbeelding bewerkt, het bestand opslaan onder een andere naam opslaan als selecteren in het menu bestand. U kunt de afbeelding bewerken zonder zorgen te maken over het origineel.