Een Online Flash Webcam Test gemaakt mijn Webcam donker

Een Online Flash Webcam Test gemaakt mijn Webcam donker


Of uw webcam is ingebouwd in de computer, maar het is een extern apparaat, moet u wellicht te doen wat tweaken om het programma dat u gebruikt om te herkennen van de camera en het optekenen van uw afbeeldingen correct. Terwijl met behulp van een online Flash test u zien kunt dat uw webcam goed werkt, kan de test zelf de behoefte aan nog meer aanpassingen maken. Elke instelling en de camera is iets anders, maar er zijn verschillende dingen die u controleren kunt om te zien als kunt u uw webcam aan het ophouden zo donker.

Reset

Wanneer u problemen met bijna elk elektronisch apparaat ondervindt, kunt u vaak dingen terug naar normaal instellen door het apparaat te resetten. Dat betekent in dit geval, het uitschakelen van de computer, wacht een paar minuten en dan het draaien van de computer terug op. In sommige gevallen kan dit de webcam-instellingen terugzetten naar de status die ze hadden voordat u de online webcam-test uitgevoerd.

Herkennen van Hardware

Als uw webcam donker is, kan het moeilijk om te bepalen of uw camera is eigenlijk op, of als de duisternis betekent dat de webcam is niet het vastleggen van afbeeldingen. Om dit te testen, Controleer dat uw computer nog steeds de webcam herkent. Klik op de knop menu Start in de linkerbenedenhoek van uw monitor, tikken voort "Computer" en selecteer "Eigenschappen van het systeem." Vanaf daar Selecteer "Apparaatbeheer". Kijk eerst onder "geluid, Video en Game Controllers", en van de webcam naam zoekt. De webcam kan in plaats daarvan onder "Overige apparaten" worden vermeld. Als u de naam van de webcam in één van deze plaatsen ziet, weet je dat het systeem op zijn minst van het apparaat herkennen is.

Update stuurprogramma 's

Als u hebt vastgesteld dat uw computer de webcam herkent, maar u een uitroepteken naast de naam van de camera in het Apparaatbeheer ziet, dan moet u doen sommige bijwerken om de computer aan de slag met de camera weer. Probeer met de rechtermuisknop op de naam van de webcam; in veel gevallen opent Hiermee u een menu waarin de selectie "Bijwerken wagenmenner Software". Klik op de selectie en volg de instructies op het scherm bijwerken van de stuurprogramma's. Een stuurprogramma is een programma waarmee de computer en webcam om te communiceren met elkaar. De stuurprogramma's die oorspronkelijk zijn geïnstalleerd toen u eerst uw webcam toegevoegd aan de computer wellicht worden bijgewerkt van tijd tot tijd.

Vastleggen van eigenschappen

Voor welke reden dan ook, kan uw online test hebben ook opnieuw enkele van de video-opname-instellingen voor uw webcam, uw webcam te verschijnen donkere veroorzaakt. Om dit op te lossen, navigeer naar de webcam-programma dat u wilt laten gebruiken--zoals Skype of Google, of een ander programma-- en zoekt u een "De eigenschappen van de Video" of "Video Source" sectie. Zorg dat uw gewenste webcam is geselecteerd, omdat u wellicht meerdere webcams die toegankelijk zijn vanaf daar. In het gedeelte 'Eigenschappen' of 'Instellingen' van uw webcamsoftware, Controleer ook de "Helderheid" of "Exposure" instellingen; Als die zijn ingesteld helemaal naar beneden, kan u een donker beeld krijgen.

Flash-Update

Omdat de test die u gebruikt Adobe Flash gebaseerde, in sommige gevallen u mogelijk problemen vanwege de behoefte aan een update naar Flash. U kunt de webpagina Adobe "De status van de Flash Player-versie" om te zien welke versie van Flash u gebruikt, en of er eventuele upgrades beschikbaar voor uw besturingssysteem. In sommige gevallen kan dit oplossen van problemen die u met uw webcam ondervindt.