Een MacBook op een Monitor aansluiten

Een MacBook op een Monitor aansluiten


U kunt een MacBook-computer verbinden met een extern beeldscherm met een VGA- of DVI-poort om te verhogen uw scherm onroerend goed. MacBook-computers zijn geschikt voor twee weergave-instellingen wanneer aangesloten op een externe monitor. Scherm-mirroring, dat de standaardinstelling is wanneer u een MacBook op een monitor aansluit, toont een identiek beeld op beide schermen. Dit is een goede optie als u wilt de externe monitor gebruiken als het primaire beeldscherm. U kunt ook regelen het MacBook-scherm en de externe monitor om te fungeren als een uitgebreid bureaublad en beide op hetzelfde moment gebruiken.

Instructies

1

Sluit de Mini DisplayPort-kabel aan op de MiniDisplayPort aan adapter DVI of VGA. Om te bepalen welk type adapter u nodig hebt, Raadpleeg de handleiding voor de monitor of kijk op de achterkant om te zien welk soort poort gebruikt.

2

Sluit de Mini DisplayPort-kabel aan op de Mini DisplayPort-poort aan de linkerkant van de MacBook.

3

Sluit de DVI- of VGA-adapter op de poort op de monitor. Zet de monitor. Het venster "Eigenschappen voor beeldscherm" systeem voorkeur wordt automatisch geopend, zodat u de instellingen kunt aanpassen.