Een Freelance schrijven Website instellen

Een Freelance schrijven Website instellen


Freelance schrijven kunnen een lucratieve carrière, afhankelijk van hoe toegewijd de schrijver wordt steeds een succes op het gebied en zijn schrijfvaardigheden. Net als elk ander bedrijf moet u uzelf en uw diensten te bevorderen. Een geweldige manier om dit te doen is het creëren van een website die als een verwijzing naar uw potentiële klanten functioneren zal om erachter te komen over u, uw capaciteiten en wat u te bieden hebben.

Instructies

1

Beslissen wat u wilt uw site te bereiken. Als u om te werken als een elektronisch portfolio wilt, moet u alle informatie die zou normaal gesproken in een traditionele portefeuille te bevatten. Als u wilt dat de website schrijven freelance als gewoon uw naam, contactgegevens en uw tarieven, moet u om te beslissen over dit, ook.

2

Ontwerp een hoofdpagina. Indien gewenst, bevatten een foto van jezelf. Uw naam, uw titel en links toevoegen aan uw contactpersonen, CV, bio pagina schrijven van monsters en alle andere informatie die u wilt opnemen op uw site.

3

Verzamelen van de monsters van uw schrijven. Freelance schrijven sites werken het beste wanneer er tal van voorbeelden van uw werk zijn. Op die manier potentiële klanten zal het niveau van kwaliteit zij kunnen verwachten van uw werk en bepalen of ze willen huren u kennen.

4

Voeg uw CV toe. Deze CV moet worden verzorgd aan uw freelance schrijven kwalificaties zodat u worden gepresenteerd als gekwalificeerd voor uw beoogde doel. Overwegen je CV interactive, vooral als er zijn links naar schrijven monsters die u kan bieden.

5

Een "About" pagina met informatie over uzelf toevoegen. Denk aan deze pagina als een sollicitatiebrief — vertellen de wereld wie u bent en wat u te bieden hebben. Hier kunt u een afbeelding, indien gewenst, functie, al is het niet noodzakelijk om een foto van jezelf. Een beetje visuele stimulatie zal belang toe te voegen aan uw pagina en breken van sommige van de tekst-zwaarte die zullen leiden tot uw lezers om te stoppen met lezen.

6

Uw contactgegevens toevoegen. U wilt uw potentiële klanten te kunnen krijgen ahold van u, zodat jezelf beschikbaar. Ergens op uw site (of op meerdere plaatsen) bevatten uw e-mailadres, telefoonnummer, fax of adres waar we u kunnen bereiken.

7

Geef informatie over uw tarieven. U hoeft niet te onthullen van elke prijsklasse, maar uw potentiële klanten moeten een idee van hoeveel u aanrekent.