Een fotoverhaal maken in PowerPoint

Een fotoverhaal maken in PowerPoint


Photo Story is een vrije toepassing van Microsoft waarmee nieuwe computergebruikers om een geautomatiseerde virtuele Fotogalerij met overgang en een soundtrack te maken. Fotoverhaal biedt een eenvoudige interface en stapsgewijze wizards beelden, overgangseffecten en een audiobestand selecteren. Fotoverhaal speelt terug het bestand als een film (WMV-formaat). PowerPoint ook heeft het merendeel van de functies tot een fotoverhaal maken, samen met extra opties om te voegen bijschriften, hoogtepunten en inhoud van de dia's (die geen foto dia's). Een batch image importeur wizard installeren als een PowerPoint-invoegtoepassing vergemakkelijkt het maken van een geautomatiseerde Fotogalerij zonder installeren of nieuwe software leren.

Instructies

1

Maak een bureaublad map genaamd "Foto Inserts."

2

Sleep de gewenste fotobestanden naar de map van afbeelding wordt ingevoegd en de naam van de foto's in de gewenste volgorde moet worden ingevoegd in de presentatie. Bijvoorbeeld, "Kitty foto," "Puppy Shot" en "Goudvis" omgedoopt tot "pic01," "pic02" zijn en "pic03" respectievelijk.

3

Start uw browser en download de Wizard installatiekopie importeur (Zie bron 1 voor downloadlink).

4

De Wizard installatiekopie importeur installeren door te dubbelklikken op het bestand "iiw3setup.exe".

5

Start PowerPoint en open een nieuw leeg bestand.

6

Selecteer "Importeur Wizard installatiekopie" onder "Tools" in de bovenste menubalk.

7

Klik drie keer op de knop "Volgende".

8

Klik op de knop "Bladeren" en selecteer de map ' Bureaublad ' gemaakt in stap 1 ("Picture voegt") en klik op de knop Volgende.

9

Selecteer de bestandstypen voor de foto's (bijvoorbeeld JPEC) en klik op de knop Volgende.

10

Klik de doos naast "Alles selecteren" en klik op de knop Volgende. Indien gewenst, klik op de knop "Order ingesteld" voor het rangschikken van de foto's, maar het is niet nodig omdat de foto's werden sequenced in stap 2.

11

Klik op de knop Volgende om alle geselecteerde afbeeldingen invoegen en sluit de Wizard installatiekopie importeur.

12

Selecteer "Diaovergang" onder "Slide Show" in de bovenste menubalk.

13

Kies het gewenste overgangseffect in het rechterframe en schakelt u het uit 'Op muis klikken' in de sectie "Voorschot Slide".

14

Klik de doos naast "Automatisch" (onder volgende dia) en typ het gewenste tijdstip voor automatische dia advance (zoals 8 acht seconden).

15

Klik op de knop "Toepassen op alle dia's".

16

Klik op de eerste dia en selecteer "Films en geluiden" onder "Invoegen" invoegen van een soundtrack. Kies de optie 'Geluid uit bestand'.

17

Selecteer de gewenste audio MP3-bestand in de map en klik op de knop invoegen.

18

Klik op de knop "Ja" in het dialoogvenster instellen van automatisch afspelen voor de soundtrack.

19

Selecteer "Aangepaste animatie" onder "Slide Show" en dubbelklik op het geluidsbestand onder "Animatievolgorde."

20

Selecteer het tabblad "Media-opties", selecteer "Stoppen met spelen na" en typt u 99 in het veld voordat 'Dia's ' om aan te geven dat de soundtrack voor de duur van de diavoorstelling spelen zal.

21

Klik op de knop "OK" om deze instellingen opslaan en klik vervolgens op OK om opnieuw te sluit u het dialoogvenster Aangepaste animatie (gebaseerd op uw versie van PowerPoint).

22

Selecteer: weergeven "onder dia weergeven om een voorbeeld van het fotoverhaal.

23

Selecteer de functie "Save", geef het presentatiebestand en klik op opslaan.

Tips & waarschuwingen

  • De andere opties zoals "Aangepaste animatie" of "Tekst invoegen" gebruiken om dia's, zoals het invoegen van de beschrijvende tekst en bijschriften.
  • Diaovergangen verfijnen door het selecteren van "Repeteren TIming" onder diavoorstelling en bevestigen of aanpassen van de tijd tussen elke dia.
  • De PowerPoint-presentatie opslaat als een diavoorstelling (onder de functie "Save As") ter lancering van een geautomatiseerde fotoverhaal.
  • De invoegtoepassing van de tovenaar van de importeur van het beeld is alleen voor Windows PowerPoint toepassingen.