Een afbeelding toevoegen aan de zijbalk van een WordPress Blog

De meeste WordPress thema's omvatten kamer voor een sidebar. Statische inhoud langs een kant van uw website wordt weergegeven in de zijbalk. Veel mensen gebruiken dit gebied voor de weergave van een lijst van de meest recente berichten toegevoegd of weer te geven van de laatste reacties van lezers. U kunt om het even wat dat u uw WordPress zijbalk willen toevoegen. Als u regelmatig nemen van foto's met uw digitale camera en ze naar uw website uploaden, kunt u een widget toevoegen aan uw WordPress zijbalk weer te geven van het imago van uw keuze.

Instructies

1

Vouw de "Plugins" menu in de grijze kolom aan de linkerzijde van het dashboard van WordPress. Klik op "Nieuwe toevoegen" in het uitgevouwen menu.

2

Typ "Image Widget" in het zoekvak en klik op "Zoekplug-ins."

3

Klik op "Install Now" onder "Image Widget" op het scherm van de resultaten.

4

Klik op "OK" en klik op "Activeer Plugin".

5

Vouw het menu "Weergave" aan de linkerzijde van het dashboard, en klik op "Widgets."

6

Zoek de "Image Widget" knop onder "Beschikbare Widgets." Sleep de knop naar de zijbalk aan de rechterkant van de pagina. De afbeelding Widget opengeklapt zodat alle van de beschikbare opties weergegeven.

7

Klik op de "Add Image" link. Klik op de knop "Bestanden selecteren" in het venster dat verschijnt. Zoek de afbeelding op uw computer die u wilt weergeven in de zijbalk widget, en dubbelklik op de afbeelding om te uploaden naar uw WordPress website.

8

Klik op de knop "Invoegen in Widget".

9

Klik op de "Save" knop onderaan de widget om te beginnen met het weergeven van de afbeelding in de zijbalk van uw website.