Een afbeelding toevoegen aan Craigslist vanaf een Computer

Een afbeelding toevoegen aan Craigslist vanaf een Computer


Meer dan 50 miljoen mensen in de Verenigde Staten bezoek craigslist elke maand, waardoor het een van de meest populaire plaatsen om te posten van classified advertenties in een aantal verschillende categorieën. Advertenties in de behuizing, voor contactadvertenties en voor verkoop categorieën kunnen maximaal vier afbeeldingen bevatten. Foto's kunnen verhogen de aantrekkingskracht van de advertentie voor degenen die het bekijken. U kunt digitale foto's vanaf uw computer toevoegen aan een craigslist advertentie met een paar klikken van de muis.

Instructies

1

Maak een craigslist post door inloggen op uw account, uw stad selecteren en plukken de categorie voor de post.

2

Schrijf de inhoud van de post, met inbegrip van de titel, prijs (indien van toepassing), uw e-mailadres en de beschrijving. Als u opnemen van een bijschrift voor de foto's ter verduidelijking of voor een maximale impact wilt, schrijf ze op de bodem van de post; zo er zijn niet bijschrift vakken voor foto's toegevoegd aan craigslist.

3

Klik op de "Add/Edit Images" knop aan de onderkant van de pagina.

4

Klik op de "Browse" knop, die opent een venster waarmee u naar de afbeelding op uw computer navigeren.

5

Klik op de juiste mappen en locaties in het pop-upvenster om de foto te vinden, en klik vervolgens op openen. Een groene cirkel wordt weergegeven, samen met de naam van de foto, om aan te geven dat de afbeelding is geladen. Herhaal dit proces voor elk extra foto's.

6

Klik op "Doorgaan" aan de onderkant van de pagina om naar de preview-scherm te gaan.

7

Lees uw craigslist advertentie om ervoor te zorgen dat het wordt weergegeven als u zou willen. Als u aanbrengen van wijzigingen wilt, klikt u op 'Bewerken' om terug te gaan naar het vorige scherm. Anders, klik "Continue" om te voltooien met het posten van de foto en de advertentie op craigslist.

Tips & waarschuwingen

  • Nieuwe gebruikers die hebben nooit Gepost op craigslist voor moet een gratis account instellen voordat zij in staat om te posten. Alles wat is vereist voor de account van een craigslist is een geldig e-mailadres.
  • Foto's op craigslist zijn zichtbaar voor het publiek, dus voor uw eigen veiligheid, Bekijk uw foto's voor geen identificerende informatie dat u niet dat anderen wilt kan te hebben. Het gaat hierbij om uw adres, telefoonnummer en financiële rekeningnummers.