E-mail schoonmaken Software

E-mail schoonmaak software zijn programma's die kunnen taken uitvoeren zoals e-mails op virussen scannen en organiseren en schoonmaken van uw postvak in. Er zijn verscheidene verschillende e-mail schoonmaken software die werken in een verscheidenheid van manieren.

E-mail reinigingsmiddel

E-mail reinigingsmiddel wordt gedistribueerd door Valoon Software. Dit programma is ontworpen om te scannen van e-mails en detecteren slechte opmaak in uw e-mails voordat u ze verzendt en compatibel met Windows 95, 98 is, ME, NT 4.0, 2000, XP en Windows Server. Vanaf December 2010 is het beschikbaar om te downloaden voor $12.95. Een gratis trial-versie is ook beschikbaar om te downloaden.

E-Cleaner

E-Mail Cleaner is een programma ontwikkeld door SpyTech, een geautomatiseerd hulpmiddel dat kan worden gebruikt om uw postvak in en blokkeren van specifieke e-mailadressen je e-mails sturen. Het voorkomt ook dat u van zowel ontvangen en verzenden van virussen. E-mail Cleaner is compatibel met Windows 95/98/ME/NT/2000/XP en kost 29,95 dollar te kopen; een gratis trial-versie is beschikbaar voor download.

emailSTRIPPER

emailSTRIPPER is een programma ontwikkeld door PaperCut; het scant en detecteert opmaak en HTML-fouten in e-mails en fixes hen, maken van e-mails en stuurt minder rommelig en gemakkelijker te lezen. EmailSTRIPPER is compatibel op alle versies van Windows en Linux en is vrij te downloaden.