DVI problemen met LCD

DVI problemen met LCD


DVI is zo ontworpen dat wanneer u de stekker in uw DVI-monitor aan op de videokaart van de computer, alles meteen werkt. Dit soort functionaliteit heet "plug and play." Echter dit niet altijd werkt zoals ontworpen, en het is mogelijk om te ontvangen van een "geen signaal" vertoning op uw LCD-scherm, die frustrerend kunnen zijn.

Beschadigde scherm in de modus Digitaal

Gebruik een DVI-aansluiting tussen uw computer en LCD kan resulteren in beeld corruptie problemen. Deze zien eruit als wiebelende verticale lijnen of artefacten. Dit wordt veroorzaakt door een zwakke zender van de DVI in de videokaart, een DVI-kabel die te lang, een lage kwaliteit DVI-kabel of zwakke DVI ontvanger in de monitor. Dit probleem oplossen door de vernieuwingsfrequentie te verlagen, het wijzigen van DVI kabels, het wijzigen van DVI uitgangen of vermindering van de pixel klok op de monitor.

Monitor weergegeven niet beelden

Als uw monitor DVI niet een afbeelding weergegeven, dit zou kunnen betekenen uw monitor, videokaart of kabel is dode of beschadigde. Deze problemen oplossen door het omwisselen in bekende goede vervangende onderdelen. U kunt ook proberen met behulp van die een verschillende DVI uitgang als je twee, met behulp van de analoge modus of met behulp van een kortere DVI-kabel hebt.

Monitor weergegeven niet in Windows

Als u een afbeelding tijdens het opstarten en niet in Windows ziet, bent u waarschijnlijk probeert te starten van een niet-ondersteunde resoluties en vernieuwingssnelheden tarief. Om dit te verhelpen, een lagere resolutie/vernieuwingsfrequentie draaien, gebruik van het OSD handmatig te selecteren analoge of digitale of wachten de monitor inschakelen nadat Windows opwaarts zelfstart. Ook moet u overwegen bijwerken uw beeldschermstuurprogramma om ondersteuning voor meer weergavemodi inschakelen.